ارزیابی اثرآنتی باکتریال عصاره آبی گیاه به لیمو Lippia citriodora V برروی باکتری S.aureus PPTC 1431


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اثرآنتی باکتریال عصاره آبی گیاه به لیمو Lippia citriodora V برروی باکتری S.aureus PPTC 1431 دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اثرآنتی باکتریال عصاره آبی گیاه به لیمو Lippia citriodora V برروی باکتری S.aureus PPTC 1431  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثرآنتی باکتریال عصاره آبی گیاه به لیمو Lippia citriodora V برروی باکتری S.aureus PPTC 1431،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اثرآنتی باکتریال عصاره آبی گیاه به لیمو Lippia citriodora V برروی باکتری S.aureus PPTC 1431 :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

یکی از مشکلات بزرگ مصرف روز افزون داروهای شیمیایی، ایجاد عوارض جانبی نامطلوب از جمله مقاوم شدن باکتریها براثر استفاده مداوم این نوع داروها و به جا گذاشتن عوارض جانبی است که برخی اوقات از خود بیماری خطرناکتر هستند. به کار بردن عوامل درمانی گیاهی، گزینه مناسبی برای استفاده به عنوان عامل آنتیباکتریال می باشد. در این تحقیق اثر ضدباکتریایی عصاره آبی به لیمو بر روی سویه باکتری (S.aureus PPTC 1431)بررسی گردید. مواد و روش ها: اثرات آنتی باکتریال عصاره آبی به لیمو به سه روش، یک روش انتشار در آگار (چاهک پلیت) با غلظت ۱۰۰ Lو دو روش MIC و MBC با غلظتهای مختلف عصاره مورد بررسی قرار گرفتند. اثر ضدباکتریایی عصاره آبی به لیمو بر روی یاکتری استافیلوکوکوس اورئوس با هر سه روش مشاهده شد به طوری که در روش چاهک پلیت اندازه هاله ممانعت کننده عصاره و کنترل مثبت در روش به ترتیب ۲۵/۳ و ۱۲ mmبدست آمد، میزان MIC به لیمو بر روی باکتری (S.aureus PPTC 1431)10 Lو میزان MBC عصاره ۸۰۰ Lبدست آمد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.