اثر محلول های غذایی مختلف بررشددرختان سیب رقم گالا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر محلول های غذایی مختلف بررشددرختان سیب رقم گالا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر محلول های غذایی مختلف بررشددرختان سیب رقم گالا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر محلول های غذایی مختلف بررشددرختان سیب رقم گالا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر محلول های غذایی مختلف بررشددرختان سیب رقم گالا :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
جهت تعیین نسبت نیتروژن آمونیومی به نیتروژن کل در درختان سیب، تاثیر ۵ نوع محلول غذایی بر خصوصیات رویشی رقم سیب گالا، شامل: رشد طولی ساقه و سطح برگ مورد مطالعه قرار گرفت. در این تحقیق از محلول های غذایی مختلف استفاده شده که به غیر ازیون های N-NO3- و N-NH4+ ، تمام میکروالمان ها و ماکروالمان های آن ها تقریبا ثابت در نظر گرفته شد و تنها تفاوت، نسبت آمونیوم بهنیتروژن کل و تاثیر آن ها بر رشد گیاه بوده است. این آزمایش در قالب بلوک های کامل تصادفی و در سه تکرار انجام شد. نتایج نشان داد که افزایش غلظت آمونیوم منجر به افزایش معنی داری در رشد طولی ساقه و سطح برگ شده است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.