نگرشی بر راهکارهای اقلیمی مؤثر در شکلگیری پوسته های بیرونی بازار سنتی تبریز با رویکرد پایداری (مطالعه موردی سراهای حاج حسین قدیم و میرزا ابولحسن)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نگرشی بر راهکارهای اقلیمی مؤثر در شکلگیری پوسته های بیرونی بازار سنتی تبریز با رویکرد پایداری (مطالعه موردی سراهای حاج حسین قدیم و میرزا ابولحسن) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نگرشی بر راهکارهای اقلیمی مؤثر در شکلگیری پوسته های بیرونی بازار سنتی تبریز با رویکرد پایداری (مطالعه موردی سراهای حاج حسین قدیم و میرزا ابولحسن)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نگرشی بر راهکارهای اقلیمی مؤثر در شکلگیری پوسته های بیرونی بازار سنتی تبریز با رویکرد پایداری (مطالعه موردی سراهای حاج حسین قدیم و میرزا ابولحسن)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نگرشی بر راهکارهای اقلیمی مؤثر در شکلگیری پوسته های بیرونی بازار سنتی تبریز با رویکرد پایداری (مطالعه موردی سراهای حاج حسین قدیم و میرزا ابولحسن) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

موضوع توسعه پایدار که ریشه در بحرانهای زیست محیطی و نیز مصرف بیرویه انرژیهای فسیلی دارد چند دهه ای است که به عنوان یکی از مباحث بسیار مهم و رایج در معماری مطرح شده است. بررسی پوسته های بیرونی بناها نیز به عنوان مرز میان انسان و عوامل اقلیمی محیط بیرون در صرفه جویی انرژی بناها نقش مؤثری دارند. از سویی معماری سنتی ایران بویژه در مناطق سرد و خشک دارای راهکارهایی در طراحی پوسته های بیرونی بناها است که در کاهش اتلافانرژی بسیار مؤثرند. از این رو مقاله حاضر به بررسی رویکردهای اقلیمی پوسته های بیرونی بازار سنتی تبریز در جهت کاهش اتلاف انرژی به عنوان الگویی در طراحی پوسته های بیرونی مراکز تجاری مدرن که بخش قابل توجهی از اتلاف انرژی کشور را به خود اختصاص میدهند، میپردازد. به دلیل ثبت جهانی بازار سنتی شهر تبریز و مطالعات پژوهشی بر آثار معماری سنتی ایرانی، چنین پژوهشی الزامی به نظر میرسد. پژوهش مربوط به این مقاله با تکیه بر روشهای میدانیو کتابخانه ای و با مدلسازی نمونه مورد مطالعه از طریق نرم افزار Revit انجام شده و هدف آن تحلیل شاخصهای انرژی، مصالح و بازشوها و سایهاندازی در پوسته های بیرونی بازار سنتی شهر تبریز است. محاسبات انجام شده بیان کننده این مطلب هستند که درصد بازشوها در پوسته ها ۳۲ تا ۵۱ درصد بوده و میزان مقاومت حرارتی با توجه به ضخامت و مصالح مورد استفاده ۰/۵۴ تا ۰/۶۳w/m^2c درصد هستند، از سویی با توجه به میزان سایه اندازی محاسبه شده در تابستان وزمستان که ۶ تا ۱۰۰ درصد بوده و متناسب با محل قرارگیری متفاوت است می توان گفت پوسته های بیرونی بازار تبریز با اصول معماری پایدار مطابقت دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.