شناسایی و وزندهی عوامل موفقیت واحدهای تحقیق و توسعه (R&D) در بنگاههای صنایع غذایی – مطالعه موردی بنگاههای واقع در استان تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی و وزندهی عوامل موفقیت واحدهای تحقیق و توسعه (R&D) در بنگاههای صنایع غذایی – مطالعه موردی بنگاههای واقع در استان تهران دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی و وزندهی عوامل موفقیت واحدهای تحقیق و توسعه (R&D) در بنگاههای صنایع غذایی – مطالعه موردی بنگاههای واقع در استان تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و وزندهی عوامل موفقیت واحدهای تحقیق و توسعه (R&D) در بنگاههای صنایع غذایی – مطالعه موردی بنگاههای واقع در استان تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی و وزندهی عوامل موفقیت واحدهای تحقیق و توسعه (R&D) در بنگاههای صنایع غذایی – مطالعه موردی بنگاههای واقع در استان تهران :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

بخش تحقیق و توسعه ارگانی لازم و حیاتی برای تمام سازمانهایی است که قصد حضور فعال در بازارهای داخلی و خارجی را دارند و جهت رقابت درسطح داخلی و بین المللی از اهمیت غیر قابل انکاری برخوردار است. با توجه به اینکه نیازهای جدید و لزوم اعمال تغییرات همواره وجود دارند بخشتحقیق و توسعه به عنوان ابزاری برای باز کردن سیکل های بسته عملیاتی در جریان امور مختلف طراحی و سازماندهی شده است و از توان تزریقفرهنگ توسعه در کل پیکره سازمان برخوردار است. از ضرورت های ارتقای کیفیت و تنوع محصول و رقابت پذیری در سطح واحدهای تولیدی تحقیق وپژوهش است تا اقدامات و فعالیت جامعه و راهبردی تحقیقاتی در زمینه بازار، فرآیند، محصول، افزایش دانایی تولید و حتی مهارتهای تخصصی و حرفهای مدیران و کارکنان بخشهای گوناگون صنعت مدنظر و ارزیابی دقیق قرار گیرد. به این منظور شناسایی و وزن دهی عوامل موثر بر بخشهای تحقیق و توسعه می توان در رشد و شکوفایی هر چه بیشتر این واحد نقش داشته باشد. به همین دلیل در این پژوهش با توجه به مطالعات پیشین واستخراج شاخصها و زیر شاخصهای مربوطه و با توجه به نظر افراد خبره اقدام به غربال سازی شاخص ها با توجه به صنایع مواد غذایی در تهرانکردیم. سپس با تهیه پرسشنامه مقایسات زوجی و توزیع آن بین ۱۲ نفراز افراد خبره، اقدام به جمع آوری اطلاعات کردیم و با استفاده از نرم افزار اکسپرت چویس اقدام به محاسبه اوزان آنها کردیم. در این خصوص به منظور سنجش پایایی در هر دو پرسشنامه از ضریب آلفای کرونباخ و نرخ ناسازگاری استفاده کردیم. شاخص های اصلی بدست آمده به ترتیب اهمیت منابع انسانی،عوامل سازمانی،توانمندی واحد تحقیق و توسعه،سرمایه- ای،شاخص مدیریتی می باشند. از محدودیت پژوهش می توان با عدم قابلیت تعمیم نتایج پژوهش به سایر صنایع نام برد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.