تحقیق آموزش اتوکد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق آموزش اتوکد دارای ۶۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق آموزش اتوکد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق آموزش اتوکد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق آموزش اتوکد :

بخشی از فهرست تحقیق آموزش اتوکد

انواع مختصات ۵
مختصات متعامد: ۵
مختصات نسبی متعامد: ۵
مختصات قطبی (پلار): ۵
مختصات نسبی قطبی: ۶
دستورات اتوکد ۶
دستور X Line یا constraction line : ۸
دستور Trim…./ــ: ۱۰
دستور Erase : ۱۱
دستور Move : ۱۲
دستور Zoom: ۱۲
دستور کپی : ۱۶
دستور d text: ۱۶
فشرده کردن: ۱۸
دستور multi text: ۱۹
دستور circle : ۲۲
دستور Mirror |: ۲۴
دستور Array: ۲۵
دستور Rectangle: ۲۷
دستور پخ زدن یا Chamfer: ۲۷
دستور Fillet : ۲۷
دستور width: ۲۸
دستور Polygon چندضلعی: ۲۹
دستور Rotate : ۳۰
دستور Extend: ۳۰
Layer و مفهوم آن: ۳۱
گزینه plot style: ۳۳
دستور B hatch: ۳۶
گزینه‌ی Pick point: ۳۶
گزینه‌ی Remove islands: ۳۷
نوار Preview hatch: ۳۹
Inherit properties: ۳۹
کادر Composition: ۴۰
دستور Exploole : ۴۲
دستور Scale : ۴۳
دستور osnap: ۴۴
دستورARC: ۵۰
دستور Ordinate « مختصاتی»: ۵۵

انواع مختصات
مختصات متعامد:
این نوع دستگاه مختصات مثل دستگاه مختصاتی است که در ریاضیات پایه با آن آشنا شدیم. این مختصات در اتوکد به این صورت است که نقطه‌ی صفر در گوشه‌ی سمت چپ مانیتور قرار دارد و به سمت راست و سمت بالا مثبت و عدد اول در اتوکد محور مختصات x را نمایش می‌دهد و عدد دوم محل محور مختصات y را نمایش می‌دهد.
مختصات نسبی متعامد:
گاهی لازم است مختصات یک نقطه را نسبت به مختصات ماقبل یا هر نقطه‌ی دیگری پیدا کنیم. در این صورت به صورت مجازی دستگاه کاریستین روی نقطه‌ی موردنظر قرار گرفته و نسبت به آن دستگاه مجازی مختصات سنجیده می‌شود. در این حالت نسبت به سمت راست و نسبت به بالای نقطه موردنظر مختصات مثبت و نسبت به چپ و پایین نقطه‌ی موردنظر منفی می‌باشد.
مختصات قطبی (پلار):
می‌توان غیر از نمایش یک نقطه روی صفحه با مختصات متعامد آزاد به صورت یک فاصله از مرکز مختصات موردنظر و زاویه آن نسبت به افق نیز نمایش داد. در این حالت فاصله از مرکز مختصات موردنظر عدد اول می‌باشد. روی شکل m که همیشه مقدارد آن مثبت می‌باشد، جهت چرخش زاویه نسبت به افق در جهت پادساعتگرد (مخالفت ساعت) مثبت (جهت دایره‌ی مثلثاتی) و جهت گردش در جهت ساعت را با منفی نمایش می‌دهیم.
مختصات نسبی قطبی:
مانند مختصات نسبی متعامد می‌توان با انتقال مجازی دستگاه مختصات قطبی به نقطه‌ی موردنظر باز هم مختصات قطبی را بدست آورد. جهت حرکت محورهای مختصات نیز مانند قبل می‌باشد.

دستورات اتوکد
Line (L): دستور یک خط را از نقطه‌ای که کاربر مشخص می‌کند، ترسیم می‌کنیم و تا زمانی که دستور ادامه داشته باشد، مرتباً خط ترسیم می‌شود از نقطه آخری به نقطه‌ی بعدی کشیده می‌‌شود. به دو صورت این فرمان قابل اجرا می‌باشد. با انتخاب آیکون موردنظر از نوار کناری cad کلیک می‌شود. یا اینکه دستور line یا محفظه آن L در خط command تایپ می‌شود.
نکته: توجه کنید خط space barیا enter در برنامه‌ی اتوکد عملکرد یکسان دارند و شروع فرمان با آنها انجام می‌شود. پس از اجرای فرمان پیغامی به صورت specify first point ظاهر می‌شود که اگر بخواهیم از دستگاه متعامد استفاده کنیم، اول مختصات x سپس علامت سپس مختصات y را وارد می‌کنیم. مثلاً ۲۲ , ۱ این نقطه، نقطه‌ی اولیه می‌باشد و کلید enter را می‌فشاریم. پیغام بعدی ظاهر شده next point و به این ترتتیب می‌توان مختصات نقطه‌ی موردنظر را وارد نمود.
نکته: چنانچه بخواهیم از مختصات نسبی متعامد استفاده کنیم، ابتدا علامت @ و پس از آن مختصات x, y را به شکل وارد کنیم. ۱, ۲۲@ منتها این بار سیستم نسبت به آخرین نقطه و نسبت به مختصات نقطه‌ی جدید ترسیم می‌کنیم.
نکته: برای استفاده از مختصات قطبی ابتدا اندازه‌ب بردار موردنظر را نوشته سپس علامت بزرگتر > را می‌گذاریم. پس از آن مقدار زاویه را به درجه وارد می‌کنیم. ادامه‌ی خط موردنظر بدین صورت ترسیم خواهد شد.
نکته: به دلیل اینکه علامت @ نمایانگر نسبی بودن مختصات است. پس برای استفاده از مختصات نسبی خط نیز از علامت @ در ابتدای عبارت استفاده می‌کنیم.
نکته: چنانچه احتیاج باشد در پایان عملیات لاین Line انتهای خط به ابتدای خط متصل گردد، می‌توان با استفاده از تایپ فرمان c، ابتدا و انتهای خط را به هم وصل کرد.
نکته: با تایپ حرف u، مخفف undo می توان با این فرمان به عقب برگشت. مراحل می‌توان تا نقطه‌ی انتهایی فرمان ادامه یابد. زمانی که کار با فرمان Line به پایان رسید، می‌توان با فشردن دکمه Esc یا با کلیک راست کردن و انتخاب enter از منتوط ظاهر شده به فرمان پایان داد.
نکته: در زیر خط فرمان به عدد دارای ۴ رقم اعشار دیده می‌شود. عدد اول مختصات x را نسبت به نقطه‌ی صفر نشان می‌دهد و عدد دیگر به ترتیب مختصات x, y می‌باشد.
نکته: با کلیک راست کردن حین اجرای فرمان نسبت به روی صفحه نقطه‌ای ظاهر می‌شود که در مورد این صحبت شده و دو گزینه‌ی دیگر pan, zoom در ادامه توضیح داده خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.