بررسی چگونگی وقوع پدیده گرد و غبار و فراوانی آن، همچنین تاثیر آن در تغییر کیفیت هوای محیط در استان خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی چگونگی وقوع پدیده گرد و غبار و فراوانی آن، همچنین تاثیر آن در تغییر کیفیت هوای محیط در استان خوزستان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی چگونگی وقوع پدیده گرد و غبار و فراوانی آن، همچنین تاثیر آن در تغییر کیفیت هوای محیط در استان خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی چگونگی وقوع پدیده گرد و غبار و فراوانی آن، همچنین تاثیر آن در تغییر کیفیت هوای محیط در استان خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی چگونگی وقوع پدیده گرد و غبار و فراوانی آن، همچنین تاثیر آن در تغییر کیفیت هوای محیط در استان خوزستان :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

یکی از نواحی ایران که تحت تاثیر پدیده گردو غبار به دلیل شرایط خشکسالی های اخیر قرار گرفته است استان خوزستان است. تداوم توفان های گرد و غبار سبب بروز اثرات نامطلوب زیستی و بروز خسارات درزمینه های کشاورزی، صنعتی، حمل و نقل،مخابرات و همچنین مشکلات بهداشتی گردیده است. در این مقاله به بررسی چگونگی وقوع پدیده گرد و غبار و فراوانی آن، همچنین تاثیر آن در تغییر کیفیت هوای محیط در دوره ۲۰۹۹-۱۹۹۶ در استان خوزستان پرداخته شده است. نتایج نشان داد که میانگین تعداد روزهای گرد و غبار در استان خوزستان در این دوره ۴۴ روزدرسال است ومیانگین سالانه روزهای گردوغباری درایستگاه دزفول با ۸۵/۶ روز، بیشترین تعداد و ایستگاه ایذه ، با میانگین ۲۱/۵ روز، کمترین تعداد را دارد. در سالهای اخیر در استان خوزستان غلظت ذرات گردوخاک خیلی بیشتتر از حد استاندارد جهانی آن شده است به گونه ای که حداکثر شدت آلودگی از ۱۴/۶ برابر حد مجاز سال ۱۳۸۰ به ۶۲/۴ برابر آن در سال ۱۳۸۷ رسیده است. تعداد رخداد فزونی غلظت گردوغبار از استاندارد جهانی از ۶ مورد در سال ۱۳۸۰ به ۴۲ مورد در سال ۱۳۸۷ رسیده است همچنین حداکثر زمان تداوم آن از ۲ شبانه روز در سال ۱۳۸۰ به ۱۰ شبانه روز در سال ۱۳۸۷ رسیده است. هرچند که در سال ۱۳۸۸ نسبت به سالهای ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷ مقداری کاهش مشاهده می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.