مقایسه انواع سیستمهای باربر جانبی و ترکیب آنها و مقایسه تأثیر آنها در وزن سازه بر اساس آیین نامه های ویرایش قدیم و جدید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه انواع سیستمهای باربر جانبی و ترکیب آنها و مقایسه تأثیر آنها در وزن سازه بر اساس آیین نامه های ویرایش قدیم و جدید دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه انواع سیستمهای باربر جانبی و ترکیب آنها و مقایسه تأثیر آنها در وزن سازه بر اساس آیین نامه های ویرایش قدیم و جدید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه انواع سیستمهای باربر جانبی و ترکیب آنها و مقایسه تأثیر آنها در وزن سازه بر اساس آیین نامه های ویرایش قدیم و جدید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه انواع سیستمهای باربر جانبی و ترکیب آنها و مقایسه تأثیر آنها در وزن سازه بر اساس آیین نامه های ویرایش قدیم و جدید :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

با توجه به افزایش هزینه های مربوط به ساخت و ساز ساختمان های فولادی، ارائه طرح سازه ای بهینه و مناسب که با حفظ ایمنی، کاهش وزن فولاد مصرفی را به دنبال داشته باشد در کاهش هزینه های اقتصادی پروژه مؤثر می باشد. انتخاب سیستم سازه ای مناسب در ساختمان های فولادی از عوامل اثرگذار بر وزن فولاد مصرفی و به تبع آن هزینه های اقتصادی پروژه می باشد. در این پژوهش سعی شده است وزن فولاد مصرفی و پارامترهای مؤثر بر آن در سیستم های قاب خمشی، مهاربندی ضرب دری، مهاربندی شورون و سیستم مختلط (شامل این دو سیستم) با تیرچه ریزی به صورت یک طرفه و شطرنجی مورد ارزیابی و مقایسه قرار داده شوند. به همیپ منظور پلان ساختمانی به ابعاد ۲۰×۲۰ متر و با تعداد طبقات ۴ و ۸ و ۱۲ طبقه مدل سازی و مورد بررسی قرار گرفته اند که در نتیجه در حدود بیش از ۶۰ ساختمان در این پژوهش مدل سازی شده است و تمام بندهای آیین نامه های ایران (ویرایش ۱۳۸۷ و ۱۳۹۲) برای این مدل سازی ها کاملاً منظور شده است. نتایج کلی نشان می دهد که در طراحی به وسیله هر دو آیین نامه قدیم و جدید، سازه در حالتی که در هر دو جهت دارای مهاربند شورون باشد دارای کمترین وزن بوده و در حالتی که دارای قاب خمشی در هر دو جهت است وزن آن بیشترین مقدار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.