مطالعه خواص بتن در محیط مرطوب و سولفاته و استفاده از روش تاگوچی در بررسی اثر زمان اختلاط بر مقاومت فشاری بتن حاوی نانو ساختار کربن و پوزولان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه خواص بتن در محیط مرطوب و سولفاته و استفاده از روش تاگوچی در بررسی اثر زمان اختلاط بر مقاومت فشاری بتن حاوی نانو ساختار کربن و پوزولان دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه خواص بتن در محیط مرطوب و سولفاته و استفاده از روش تاگوچی در بررسی اثر زمان اختلاط بر مقاومت فشاری بتن حاوی نانو ساختار کربن و پوزولان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه خواص بتن در محیط مرطوب و سولفاته و استفاده از روش تاگوچی در بررسی اثر زمان اختلاط بر مقاومت فشاری بتن حاوی نانو ساختار کربن و پوزولان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه خواص بتن در محیط مرطوب و سولفاته و استفاده از روش تاگوچی در بررسی اثر زمان اختلاط بر مقاومت فشاری بتن حاوی نانو ساختار کربن و پوزولان :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

مطالعه خواص، رفتار و عملکرد بتن حاوی نانوتیوب کربن و پوزولان خاکستر پوسته برنج نظیر پیوستگی، نفوذناپذیری و مقاومت در برابر سولفات ها در این پژوهش مورد بررسی قرار گرفته است. نمونه های معمولی و نمونه بتن ترکیبی نانوساختار کربن و پوزولان خاکستر پوسته برنج ساخته شده و نتایج حاصله از آزمایش های انجام شده ارائه می گردند. رفتارهای دیگری نظیر میزان پیوستگی، اسلامپ، نف وذناپذیری و مقاومت در برابر حمله سولفات ها از طریق ظاهری و انجام آزمایشات مربوطه مقایسه می شود. استفاده از ۰/۸ درصد وزن سیمان، نانوتیوب کربن و ۱۵ درصد پوزولان خاکستر پوسته برنج در ساختار بتن موجب بهبود عملکرد بتن می شود. مقاومت فشاری به عنوان مهمترین معیار سنجش در این بتن، افزایش ۳/۶ درصدی نسبت به نمونه بدون نانوتیوب کربن و پوزولان پوسته برنج دارا می باشد. مقاومت فشاری در زمان ۲۸ روز به مقدار حداکثر خود می رسد و مقدار ۴۱۷/۲۰۵kg/cm2 می باشد. معیار دیگری که در این پژوهش مورد بررسی قرار گرفته است تاثیر زمان اختلاط بر مقاومت فشاری این نوع بتن می باشد. طبق نتایج به دست آمده، مقاومت فشاری بتن حاوی نانوتیوب کربن و پوزولان خاکستر پوسته برنج در بازه زمانی ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بیشترین مقدار را کسب می کند. اثر محیط سولفاته بر خواص بتن نیز با استفاده از ترکیب ۱۰ درصد سولفوریک اسید مورد آزمون قرار گرفته است. کاهش مقاومت بتن حاوی نانوتیوب کربن و پوزولان خاکستر پوسته برنج کمتر از نمونه بدون نانوتیوب کربن و پوزولان خاکستر پوسته برنج می باشد و بهبود رفتار آن در مقابل حملات سولفاتی را نشان میدهد.در پایان نیز با استفاده از روش تاگوچی، اثر زمان اختلاط بر مقاومت فشاری مورد بررسی قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.