تاثیر استفاده از سبوس گندم -تفاله چغندر قند و ذرت علوفه ای در کاهش غلظت فسفات آب خروجی مزارع پرورش ماهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر استفاده از سبوس گندم -تفاله چغندر قند و ذرت علوفه ای در کاهش غلظت فسفات آب خروجی مزارع پرورش ماهی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر استفاده از سبوس گندم -تفاله چغندر قند و ذرت علوفه ای در کاهش غلظت فسفات آب خروجی مزارع پرورش ماهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر استفاده از سبوس گندم -تفاله چغندر قند و ذرت علوفه ای در کاهش غلظت فسفات آب خروجی مزارع پرورش ماهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر استفاده از سبوس گندم -تفاله چغندر قند و ذرت علوفه ای در کاهش غلظت فسفات آب خروجی مزارع پرورش ماهی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

ازمهمترین نیاز های حیات بشری وجود آب پاکیزه برای ایجاد شرایط سالم در زندگی انیانهاست تخلیه پساب ها به منابع آبهای سطحی در گوشه وکنار دنیا فجایع زیست محیطی گوناگون را به وجود آورده است در این راستا با بررسی کیفیت آب رودخانه ها میتوان این مشکلات و خطرات را تا حدودی کنترول نمود یکی از فعالیت های انسانی که میتواند بر کیفیت اب رودخانه تاثیر بگذارد توسعه مزارع پرورش ماهی است که سبب ورود آلاینده های مختلف شیمیایی و بیولوژیکی به محیط میشود فسفات از جمله عوامل آلوده کنند موجود در این پسابها میباشد افزایش بیش از حد فسفات سبب شده تا جلبک ها بیش از حد رشد کرده سبب کدورت آب شده و درنهایت مرگ آبزیان را در خواهد داشت هدف از این پژوهش بررسی کارایی سه ماده ی کشاورزی در کاهش غلظت فسفات آب خروجی مزارع پرورش ماهی میباشد در این تحقیق از سه ماده کشاورزی از جمله ذرت علوفه ای خشک شده -سبوس گندم و تفاله چغندر قند استفاده گردیدبدین صورت که هر یک از موارد ذکر شده را در داخل استوانه های pvcریخته و آب پساب یکی از مزارع پرورش ماهی را با محدوده PH(6/83-8/5) و محدوده دمایی (۱۶/۳۲-۱۹/۴۹)در مدت زمان ۴ ساعت به صورت مستمر از روی این استوانه ها عبور داده و در مدت زمان های ۱-۲-۴-۸-۳۲دقیقه و ۱-۲و۴ ساعت از ورودی و خروجی استوانه ها نمونه برداری صورت پذیرفت نتایج حاصله نشان داد درصد جذب فسفات در سبوس افزایشی و کاهش میباشد کاهش به خود گرفته و در تفاله و ذرت علوفه ای تقریبا درصد به ترتیب به صورت افزایشی و کاهشی میباشد همچنین بیشترین جذب فسفات مربوط به سبوس گندم با درصد جذب ۹۱/۷۱%ودر مدت زمان ۳۲دقیقه صورت گرفته است بیشترین درصد جذب در تفاله چغدر و ذرت به تربیت برابر با ۸۰/۲۵%و ۸۴/۱۶%و در مدت زمان های ۲و۴ دقیقه صورت گرفته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.