حذف فلز سنگین روی از محلول های آبی با استفاده از نانو سیلیکاژل عاملدار شده با گروه آمینه و بررسی شرایط بهینه جذب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 حذف فلز سنگین روی از محلول های آبی با استفاده از نانو سیلیکاژل عاملدار شده با گروه آمینه و بررسی شرایط بهینه جذب دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد حذف فلز سنگین روی از محلول های آبی با استفاده از نانو سیلیکاژل عاملدار شده با گروه آمینه و بررسی شرایط بهینه جذب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی حذف فلز سنگین روی از محلول های آبی با استفاده از نانو سیلیکاژل عاملدار شده با گروه آمینه و بررسی شرایط بهینه جذب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن حذف فلز سنگین روی از محلول های آبی با استفاده از نانو سیلیکاژل عاملدار شده با گروه آمینه و بررسی شرایط بهینه جذب :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

یکی از عمده ترین آلاینده های محیط زیست پساب های صنعتی حاوی فلزات سنگین می باشد. روی از جمله فلزات سنگین در پساب صنایع مختلف از جمله: صنایع آبکاری، سکه زنی، رنگسازی، آرایشی و بهداشتی وچاپ وجود دارد و می تواند گاهی برای انسان و محیط زیست مضر باشد. هدف از انجام این پژوهش بررسی جذب فلز روی با استفاده از نانوسیلیکای عامل دار شده با گروه آمینه، تعیین شرایط بهینه و ایزوترم های جذب آن می باشد. در این مطالعه حذف روی توسط نانوسیلیکای عامل دار شده با هیستیدین با تغییر پارامتر های (۱۱-۳)pH، زمان تماس (۳۰۰-۶۰ دقیقه)، دوز جاذب (۰/۷، ۰/۵، ۰/۲ و ۰/۱ گرم ) و غلظت روی ( ۲، ۵، ۱۰، ۲۰، ۳۰، ۴۰ میلی گرم بر لیتر ) در سیستم بسته بررسی شد و نتایج با نرم افزار اکسل آنالیز گردید. نتایج نشان داد که بیشترین راندمان حذف در pH برابر با ۷ غلظت اولیه روی ppm 20، زمان تماس ۲۴۰ دقیقه و دوز جاذب ۰/۲ گرم بر لیتر مشاهده گردید. همچنین نتایج نشان داد که راندمان حذف با افزایش دوز جاذب و زمان تماس افزایش یافت. راندمان حذف با افزایش زمان تماس از ۶۰ تا ۲۴۰ دقیقه از ۶۲/۲۵ درصد به ۸۴/۵۵ درصد افزایش یافت. مدل های همدمای جذب و سینیتیکی توسط ایزوترم های فروندلیچ و لانگمویر و مدل های سینیتیکی درجه اول و درجع دوم بررسی گردید. نتایج نشان داد که داده ها از هر دو مدل فروندلیچ و لانگمویر و نیز مدل سینیتیکی شبه درجه دوم پیروی می نمایند. نتایج نشان داد که حذف روی از منابع آبی توسط نانوسیلیکای عامل دار شده با هیستیدین می تواند بسیار مفید باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.