تحقیق علم آمار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق علم آمار دارای ۵۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق علم آمار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق علم آمار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق علم آمار :

بخشی از فهرست تحقیق علم آمار

مقدمه …………………………………………………………………………..۱
سیمای جمعیت ایران‌ به روایت آمار………………………………………………۲
مطالعه‌ای بر وضعیت مراکز آماری……………………………………………….۹
تغییر و تحول آماری…………………………………………………………….۱۰
رفع تناقض ها و مشکلات آماری…………………………………………………۲۰
آمار توصیفی یا استنباطی………………………………………………………۲۳
کاهش نرخ بیکاری در ایران ……………………………………………………۲۶
آموزش زنان در هند…………………………………………………………..۳۳
زنان سرپرست خانوار…………………………………………………………..۳۶
نتیجه گیری ……………………………………………………………………۵۳
منابع ………………………………………………………………………….۵۴

در یک تعریف عام می توان علم امار را روش های علمی جمع اوری سازماندهی و تلخیص و نمایش و تجزیه و تحلیل داده ها دانست امار در لغت به معنای شمارش بوده است. در سال ۱۲۹۷ هجری شمسی به منظور ثبت وقایع چهارگانه اداره ثبت احوال کشور تاسیس شد. با ثبت اطلاعات مرتبط با تولد فوت ازدواج و طلاق توسط اداره مذکور ضرورت اطاتع از جمعیت کشور و تعیین سازمانی که به جمع اوری این اطلاعات بپدازد مورد توجه قرار گرفت و منجر به ان شد که در شال ۱۳۰۳ هجری شمسی ایین نامه ای به تصویب برسد و در این ایین نامه اداره ای مسئول امار و وظایف ان مشخص شود . بر اساس این مصوبه مسئولیت جمع اوری و متمرکز کردن امارهای مورد نیاز به عهده وزارت کشور گذاشته شد در خرداد ماه سال۱۳۱۸ هجری شمسی اولین قانون سرشماری در مجلس شورای ملی تصویب شد در اجرای این قانون سرشماری نفوس از دهم اسفند ماه همان سال در شهر تهران و در سال ۱۳۱۹و۱۳۲۰ هجری شمسی در۳۳ شهر کشور به تدریج به اجرا در امد در اسفند ماه سال ۱۳۳۱ هجری شمسی سازمان همکاری امار عمومی تشکیل شد و در فروردین ماه سال ۱۳۳۲ هجری شمسی قانون امار و سرشماری به تصویب رسید در این سال اداره امار و سرشماری از اداری کل امار وثبت احوال منتزع و به سازمان همکاری امار عمومی ملحق شد به این ترتیب برای اولین بار سازمانی که منحصرا وظیفه جمع اوری امار را به عهده داشت به وجود امد که در سال ۱۳۳۴ خجری شمسی به اداره امار عمومی وابسته به وزارت کشور تغییر نام یافت و این اداره در سال ۱۳۳۵ هجری شمسی اولین سرشماری عمومی نفوس را در کل کشور به اجرا دراورد با تاسیس اداره امار عمومی فعالیت های اماری وارد مرحله جدیدی شد و همه ساله طرح های گوناگون اماری در زمینه های مختلف اجتماعی-اقتصادی به اجرا درامد که اهم انها به شرح زیر است:امارگیری کشاورزی در سال ۱۳۳۹-امارگیری نمونه ای نفوس در سال ۱۳۴۲-سرشماری صنعتی ارسال۱۳۴۲-امارگیری بودجه خانوار در سال ۱۳۴۲ نیاز روزافزون دستگاه های برنامه ریزی کشور به امار و اطلاعات و ضرورت همکاری بسیار نزدیک سازمان اصلی تولید کننده امار با دستگاه برنامه ریزی موجب شد تا بر اساس قانون ۱۳۴۴ هجری شمسی اداره امار عمومی از وزارت کشور جدا و با نام مرکز امار ایران به سازمان برنامه و بودجه وابسته شود.
سیمای جمعیت ایران‌ به روایت آمار
– جمعیت ایران درسال ۱۳۵۵ ۳۴ ملیون نفر
– جمعیت ایران درسال ۱۳۶۵ ۴۹.۵ ملیون نفر
– جمعیت ایران درسال ۱۳۷۰ ۵۶ ملیون نفر
– جمعیت ایران درسال ۱۳۷۵ ۶۰.۶ ملیون نفر
– جمعیت تهران درسال ۱۳۷۵ ۱۰ ملیون نفر بالاترین جمعیت شهری
– جمعیت سمنان درسال ۱۳۷۵ ۵۰۰ هزارنفر پائین ترین جمعیت شهری
– تابعیت ها درسال ۱۳۷۵ ایرانی ۵۹ملیون، افغانی ۸۵۰۰ نفر ، عراقی ۱۷۹۰۶۱ نفر، پاکستانی ۸۸۳۶ نفر، و در ردیف های بعدی تابعیت های ترکیه،جمهوری آذربایجان، جمهوری ارمنستان،ترکمنستان میباشند.
بر اساس گزارش مرکز آمار ایران در سال ۱۳۵۵ جمعیت کشور بیش از ۳۳ میلیون و ۷۰۸ هزار و ۷۴۴ نفر بوده است و سالانه رشدی معادل ۷‌/‌۲ درصد داشته است. در سال ۱۳۶۵ جمعیت کشور با رشد سالانه‌ای معادل ۹‌/‌۳ درصد، به ۴۹ میلیون و ۴۴۵ هزار و ۱۰ نفر رسیده است. این در حالی است که این میزان در آمارگیری سال ۷۰ ‌با وجود کاهش ۵‌/‌۲در صد ی رشد سالانه جمعیت، به ۵۵ میلیون و ۸۳۷ هزار و ۱۶۳ نفر و در سال ۷۵، جمعیت کشور با رشد ۵‌/‌۱ درصدی به ۶۰ میلیون و ۵۵هزار ۴۸۸ نفر افزایش یافته است.
آمار حاکی از آن است که در سال ۵۵ تعداد جمعیت مردان ۱۷میلیون و ۳۵۶ هزارو ۳۴۷ نفر و تعداد جمعیت زنان نیز ۱۶ میلیون و ۳۵۲ هزار و ۳۹۷ نفر بوده است. در سال۶۵ تعداد جمعیت مردان به ۲۵ میلیون و ۲۸۰ هزار و ۹۶۱ نفر و تعداد جمعیت زنان ۲۴ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۴۹ نفر رسیده است.
پنج سال بعد، یعنی در سال ۱۳۷۰ جمعیت مردان ، ۲۸ میلیون و ۷۶۸ هزار و ۴۵۰ نفر، در مقابل ۲۷ میلیون و ۶۸ هزارو ۷۱۳ نفر زن تخمین زده شده است.
نتایج آمارگیری جاری جمعیت نشان می دهد که تعداد جمعیت مردان در سال ۱۳۷۵ بیش از ۳۰ میلیون و ۵۱۵ هزار و ۱۵۹ نفر بوده است، در حالی‌که در همان سال تعداد زنان کشور ۲۹ میلیون و ۵۴۰ هزار و ۳۲۹ نفر بوده است.
براساس نتایج سرشماری عمومی نفوس ومسکن سال ۱۳۷۵، گروه سنی ۱۰تا۱۴ ساله با ۹ میلیون و ۸۰ هزار و ۶۷۶ نفر، بیشترین جمعیت را به خود اختصاص داده است. گروهای سنی ۵ تا ۹ ساله، ۱۵ تا ۱۹ ساله و ۰تا۴ ساله نیز در مرتبه‌های بعدی قرار داشته‌اند.
نتایج آمارگیری سال ۱۳۷۵ حاکی است که سن بیش از یک میلیون و ۲۰ هزار و ۹۳۶ نفر از جمعیت، زیر یک‌سال بوده است که ۵۲۴ هزار و ۹۲۷ نفر از آنان مرد و ۴۹۶ هزار و ۹ نفر نیز زن بوده اند. در سال ۷۵ جمعیت نوباوه (۵ تا ۱ساله ) بیش از ۶ میلیون و ۷۳۲ هزارو ۷۸۷ نفر بوده که ۳ میلیون و ۴۵۳ هزارو ۳۱ نفر از آنان مرد و ۳ میلیون و ۲۷۹ هزارو ۷۵۶ نفر زن بوده‌اند.
همچنین در سال ۷۵، ۸ میلیون و ۷۶۹ هزار و ۷۳۷ کودک ۶ تا ۱۰ ساله در کشور زندگی می کرده‌اند که از این تعداد ۴ میلیون و۳۰۴ هزار و ۹۹۷ نفر دختر و ۴ میلیون و۴۶۴ هزار و ۷۴۰ نفر نیز پسر بوده‌اند. آمارها حاکی است جمعیت ۱۴ تا ۱۱ ساله کشور در سال ۱۳۷۵ بیش از ۷ میلیون و ۲۰۲هزار و ۸۵ نفر بوده که تعداد ۳ میلیون و ۶۶۸ هزار و ۴۸ نفر از آنان مرد و تعداد ۳ میلیون و ۵۳۴ هزار و ۳۷ نفر از آنان زن بوده‌اند. در سال ۱۳۷۵، ۱۲میلیون و ۳۳۷ هزار و ۵۲۹ نفر در سن جوانی، یعنی در گروه سنی ۱۵ تا ۲۴ ساله قرار داشته‌اند. در همان سال تعداد ۶ میلیون و ۱۹۱ هزار و ۲۰۱ نفر از زنان و تعداد ۶ میلیون و ۱۴۱ هزار و ۳۲۸ نفر از مردان کشور، در گروه سنی جوانان قرار داشته‌اند.
بر اساس اعلام مرکز آمار ایران در سال ۷۵، ۲۱ میلیون و ۳۶۴ هزار و ۸۷۷ نفر نیز جزء جمعیت میان‌سال (۶۴ تا ۲۵ ساله) کشور بوده‌اند. همچنین ۱۰میلیون و ۳۶۴ هزار و۸۷۷ نفر از زنان کشور نیز در همان زمان میان‌سال بوده‌اند. این گزارش همچنین حاکی از آن است که ۱۰میلیون و ۸۵۶ هزارو ۷۵۷ نفر از مردان در سنین میانسالی قرارداشته‌اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.