واکاوی انواع رویکردهای مفهومی تبیین کننده گردشگری معنوی – مذهبی در مطالعات اسنادی (مورد پژوهش : مقالات علمی – پژوهشی فارسی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 واکاوی انواع رویکردهای مفهومی تبیین کننده گردشگری معنوی – مذهبی در مطالعات اسنادی (مورد پژوهش : مقالات علمی – پژوهشی فارسی) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد واکاوی انواع رویکردهای مفهومی تبیین کننده گردشگری معنوی – مذهبی در مطالعات اسنادی (مورد پژوهش : مقالات علمی – پژوهشی فارسی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی واکاوی انواع رویکردهای مفهومی تبیین کننده گردشگری معنوی – مذهبی در مطالعات اسنادی (مورد پژوهش : مقالات علمی – پژوهشی فارسی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن واکاوی انواع رویکردهای مفهومی تبیین کننده گردشگری معنوی – مذهبی در مطالعات اسنادی (مورد پژوهش : مقالات علمی – پژوهشی فارسی) :

تعداد صفحات :۲۶

چکیده مقاله:

در سال های اخیر و از میان پژوهش های متعدد در حوزه مطالعات گردشگری، موضوع گردشگری مذهبی – معنوی مورد توجه بسیاری از پژوهشگران قرار گرفته است. در این میان، پژوهشگران متناسب با اهداف خود، رویکردهای مفهومی و کاربردی را در راستای تبیین و تحلیل موضوع پژوهش خود بکار گرفته اند و در این ارتباط به ارائه تعاریفی پرداخته اند. این پژوهش با هدف شناسایی و معرفی رویکردهای مفهومی تبیین کننده گردشگری معنوی و مذهبی، سعی در تمایز وجوه اشتراک و افتراق و سپس طبقه بندی آن در راستای دستیابی به یک مدل مفهومی است. از این رو پژوهش حاضر با بهره گیری از روش تحلیل محتوا در مطالعات اسنادی، ۲۴ مقاله علمی – پژوهشی مرتبط با موضوع گردشگری مذهبی در نشریات علمی – پژوهشی نمایه شده در بانک اطلاعات نشریات کشور (magiran.com) و پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (sid.ir) را استخراج و بررسی نموده است. نتایج بیانگر شش رویکرد شامل رویکرد دینی (استناد به آیات، احادیث، روایت و یافته های علمی پژوهشگران خارجی و ایرانی)، رویکرد جغرافیایی (رویکردهای ساختاری – کارکردی) رویکرد فرهنگی -تاریخی (معرفی فرهنگ و تاریخ) ، رویکرد اقتصادی (توجه به ابعاد اقتصادی گردشگری کذهبی) رویکرد کاربردی (معرفی پتانسیل ها و از جمله جاذبه های گردشگری مذهبی)، رویکرد جامعه شناسانه (تحلیل دیدگاه های نظری در مورد مفاهیم پایه) و است. این شش رویکرد، ابعاد مدل مفهومی گردشگری معنوی با تأکید بر گردشگری مذهبی را شکل داده است. نتایج این پژوهش، در قالب مدل مفهومی گردشگری معنوی این امکان را برای برنامه ریزان فراهم می سازند تا فرآیند برنامه ریزی گردشگری معنوی (مذهبی) با رویکردهای همه جانبه نگر در نظر گرفته شود و از این رهیافت بتوان، پویایی ساختاری و کارکردی سایت ها و فضای گردشگری معنوی – مذهبی کشور را ارتقاء داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.