ارزیابی تاثیرات تغییر اقلیم بر پارامترهای اقلیمی با استفاده از مدل LARS-WG (مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک کرمان )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تاثیرات تغییر اقلیم بر پارامترهای اقلیمی با استفاده از مدل LARS-WG (مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک کرمان ) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تاثیرات تغییر اقلیم بر پارامترهای اقلیمی با استفاده از مدل LARS-WG (مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک کرمان )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تاثیرات تغییر اقلیم بر پارامترهای اقلیمی با استفاده از مدل LARS-WG (مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک کرمان )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تاثیرات تغییر اقلیم بر پارامترهای اقلیمی با استفاده از مدل LARS-WG (مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک کرمان ) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در عصر حاضر پیش بینی بلندمدت متغیرهای اقلیمی برای آگاهی از نوسانات اقلیمی و درنظر گرفتن تدارکات لازم برای به تعدیل درآوردن اثرات مخرب ناشی از تغییر اقلیم مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است. در این پژوهش با استفاده از مدل LARS-WG که براساس ریزمقیاس نمایی داده های اقلیمی، شبیه سازی و مدل سازی این پارامترها را انجام می دهد، نشانه های ممکن تغییر اقلیم بر پارامترهای بارش، ساعات آفتابی (تابش)، دمای بیشینه و دمای کمینه در مقیاس روزانه برای ایستگاه سینوپتیک کرمان در دوره آماری (۲۰۱۴-۱۹۸۵) مورد بررسی قرار گرفت. پیش بینی های صورت گرفته تحت سناریو A2 که به صورت منطقه ای است به وسیله مدل گردش عمومی جو HadCM3 برای دوره آماری (۲۰۴۴-۲۰۱۱۵) انجام شد. نتایج تحقیق بیانگر کاهش ۱/۸ درصدی بارش برای میانگین سالانه می باشد به گونه ای که بیشترین میزان کاهش مربوط به ماه ژانویه با ۱۰/۶ درصد بود. خروجی های مدل همچنین نشان دادند که میانگین دمای بیشینه ۰/۹۴ کاهش داشته که بیشترین کاهش را ماه می با ۲/۹ درصد داشت. اما بر خلاف دو پارامتر یاد شده، میانگین دمای کمینه ۰/۶۱ درصد افزایش را از خود نشان داد که ماه آپریل با ۱۰ درصد افزایش بر دیگر ماه ها برتری داشت. با استفاده از آزمون T-Student و سطح اطمینان ۹۵ درصد، برای پارامتر ساعات آفتابی (تابش) تغییرات چندانی مشاهده نشد. از اینرو و با توجه به کاهش بارندگی در سال های آتی و تداوم دوره خشکی، ذخیره سازی آب در فصل های پر باران و برنامه ریزی مدیریتی صحیح به منظور استفاده بهینه از منابع آبی استان کرمان برای پیشگیری از وقوع بحران آب، امری ضروری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.