مقاله شبکه مخابراتی ماهواره ایVSAT


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله شبکه مخابراتی ماهواره ایVSAT دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شبکه مخابراتی ماهواره ایVSAT  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبکه مخابراتی ماهواره ایVSAT،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شبکه مخابراتی ماهواره ایVSAT :

شبکه مخابراتی ماهواره ای VSAT در بسیاری از کشورها و از جمله ایران طی دهه اخیر مورد توجه خاص قرار گرفته و در زمینه های مختلف مخابراتی (به خصوص انتقال Data) کاربرد وسیعی پیدا کرده است.
نام ماهواره مورد استفاده Intelsat 902 است و واقع در۶۲ درجه شرقی است. در این مقاله ساختار و اصول کار این نوع شبکه مورد بررسی قرار گرفته است.

۲-ساختار شبکه VSAT
شبکه VSAT شرکت خدمات انفورماتیک، یک شبکه مخابرات ماهواره ای است که در جهت انتقال داده های بانکی، تحت پروتکل های مختلف (…,SDLC,X-PAD,X.25)مورد استفاده قرار گرفته است. این شبکه با بهره گیری از ایستگاه های زمینی کوچک و کم قدرت (آنتن های با قدرت ۸/۱ متر و کمتر و هم چنین پایانه ها با قدرت حدود یک وات) که از طریق ایستگاه مرکزی پر قدرت(HUB) با یکدیگر ارتباط برقرار می نمایند، امکان ایجاد سرویس های ارتباطی مختلف را با هزینه مناسب در محدوده وسیع جغرافیایی فراهم می آورد(شکل ۱).
ایستگاه مرکزی علاوه بر اینکه نقش یک سوئیچ هوشمند را در داخل شبکه (جهت ارتباط پایانه ها با یکدیگر) دارا می باشد، وظیفه کنترل و مدیریت بر برنامه ریزی و عملکرد کلیه اجزاء شبکه را نیز عهده دار می باشد.
۳-اجزائ شبکه VSAT
بطوریکه در شکل (۱) نشان داده شده اسست، شبکه VSAT از سه جزء اساسی پایانه VSAT، ایستگاه مرکزی یا HUB و کانال ماهواره ای تشکیل شده است. ساختار هر کدام به شرح زیر می باشد.

۱-۳-پایانه VSAT
پایانه VSAT از دو بخش اساسی به نام واحد درونی (IDU)2 و واحد بیرونی (ODU)3 تشکیل شده است.
IDU در داخل ساختمان و در نزدیکی تجهیزات کاربر نصب می شود، در حالیکه ODU که شامل آنتن و بخش RFU4 می باشد، در خارج از ساختمان قرار می گیرد. وظیفه کلی هر کدام از این واحد ها به شرح زیر می باشد.

۱-۱-۳- واحد I DU
واحد IDU همانطور که در شکل (۲) نشان داده شده است به عنوان رابط شبکه با تجهیزات کاربر عمل نموده و بر حسب برنامه ریزی هر پورت پشتیبانی از پروتکل های مختلف کاربر را انجام می دهد. این واحد شامل بخش IF+Baseband یک گیرنده – فرستنده ماهواره ای می باشد که وظیفه تبدیل اطلاعات کاربر به سیگنال قابل دریافت توسط واحد RF به شکل قابل استفاده توسط پایانه کاربر در جهت دریافت را به عهده دارد. بدین ترتیب، پایانه کاربر با پروتکل های مختلف (…,X.25,SDLC,LAN) اطلاعات خود را طریق پورت هایRS442,RS232 یا LAN به IDUتحویل داده و یا از آن تحویل می گیرد.
-۱-۳- واحد ODU
واحد ODU از سه قسمت RFU ، آنتن و پایه تشکیل شده است (شکل(۲)). پایه برای ثابت نگه داشتن آنتن و RFU استفاده می شود.آنتن به قطر ۸/۱ متر از جنس فایبر گلاس با یک لایه فلزی (توری آلومینیومی ) بوده و از آن به عنوان منعکس کننده (یا پخش کننده وجمع کننده ) امواج الکترو مغناطیسی استفاده می شود. RFU در یک محفظه ضد آب۵ قرار گرفته و وظیفه ارسال اطلاعات به ماهواره ودریافت اطلاعات از ماهواره در باند KU را به عهده دارد.
در بخش RF و در جهت ارسال، سیگنال MSK دریافتی از IDU ( در محدوده فرکانسی ۲ ۱۱۱ مگا هرتز )، پس از تقویت با استفاده از دو طبقه مدولاسیون خطی در باند رادیویی ۵/۱۴ ~ ۱۴ گیگا هرتز قرار داده می شود و سپس با استفاده از Feedhorn و آنتن به ماهواره ارسال می گردد. در جهت دیگر سیگنال با کاربر در باند فرکانسی ۷/۱۱ ~ ۹۵/۱۰ گیگا هرتز از ماهواره دریافت وسپس از طریق فیدهورن به LNC6 (در بخش دریافت RFU ) هدایت می شود. در LNC فرکانس کاربر این سیگنال به میزان ۱۰ گیگا هرتز کاهش یافته و کاربر آن در باند فرکانسی ۷/۱ ~ ۹۵/۰ گیگا هرتز قرار داده می شود. سیگنال خروجی LNC از طریق کابل IFL به IDU هدایت می شود(شکل ۲). قدرت سیگنال خروجی RFU معمولاً یک وات می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.