کاربرد تکنیک های تصویر برداری تشدید مغناطیسی (MRI) و تصویر برداری هسته ای (NMR) در آنالیز کیفیت مواد غذایی و محصولات کشاورزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد تکنیک های تصویر برداری تشدید مغناطیسی (MRI) و تصویر برداری هسته ای (NMR) در آنالیز کیفیت مواد غذایی و محصولات کشاورزی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد تکنیک های تصویر برداری تشدید مغناطیسی (MRI) و تصویر برداری هسته ای (NMR) در آنالیز کیفیت مواد غذایی و محصولات کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد تکنیک های تصویر برداری تشدید مغناطیسی (MRI) و تصویر برداری هسته ای (NMR) در آنالیز کیفیت مواد غذایی و محصولات کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد تکنیک های تصویر برداری تشدید مغناطیسی (MRI) و تصویر برداری هسته ای (NMR) در آنالیز کیفیت مواد غذایی و محصولات کشاورزی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

یکی از مهمترین تکنیکها در پزشکی جهت تشخیص بیماریها، تصویر برداری تشدید مغناطیسی MRI می باشد که با استفاده از آن بدون تابش اشعه ایکس می توان اسکن های واضحی از بافت های مختلف بدن گرفت. MRI برای تصویر برداری غیرمخرب از مواد حاوی آب مناسب است و کاربرد گسترده ای در زمینه های مختلف بویژه علوم و صنایع غذایی دارد. NMR نیز از جمله تکنیک های جدید مورد استفاده در صنایع غذایی است که قادر است در سطح مولکولی خواص فیزیکوشیمیایی سیستم های مختلف را تجزیه و تحلیل نماید. در این تحقیق کاربرد تکنیک های تصویر برداری تشدید مغناطیسی (MRI) و تصویر برداری هسته ای (NMR) در آنالیز کیفیت مواد غذایی و محصولات کشاورزی و معایب و مزایای هر یک از این روش ها مورد بررسی قرار گرفته است. یکی از مهمترین کاربردهای تکنیک MRI، به عنوان روشی غیرمخرب جهت بررسی بافت میوه جات در طی نگهداری و ذخیره سازی می باشد. کاربرد های دیگر این روش در کشاورزی نوین عبارتنداز: بررسی مرحله رسش و بلوغ میوه جات، بررسی تهاجم پاتوژن ها، بررسی خصوصیات شیمی بافتی، بررسی انتقال و انتشار آب و انتشار اکسیژن در محصولات کشاورزی. MRI روشی مناسب برای بررسی فرآیند خشک کردن محصولات کشاورزی می باشد. با استفاده از این تکنیک می توان بهترین دما و زمان را برای فرآیند انجماد و انجمادزدایی با استفاده از تصویربرداری از سبزیجات و میوه جات تعیین کرد. کاربرد های NMR در آنالیز کیفیت مواد غذایی و محصولات کشاورزی عبارتند از: تعیین درجه رسیدگی میوه ها، تشخیص نقطه ذوب چربی، تعیین درصد و نوع آب مواد غذایی، تعیین سرعت بیاتی نشاسته و تشخیص ترکیبات و ساختار اجزای مواد غذایی. از جمله مزایای روش NMR سرعت و دقت بالا و غیر تخریبی بودن آن و از جمله معایب آن، هزینه بالا و احتیاج به تخصص در این دستگاه ها می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.