تأثیر افزودن پروبیوتیک، آنزیم و نوع چربی در جیره های بر پایه گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر افزودن پروبیوتیک، آنزیم و نوع چربی در جیره های بر پایه گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر افزودن پروبیوتیک، آنزیم و نوع چربی در جیره های بر پایه گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر افزودن پروبیوتیک، آنزیم و نوع چربی در جیره های بر پایه گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر افزودن پروبیوتیک، آنزیم و نوع چربی در جیره های بر پایه گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

این آزمایش به منظور بررسی اثرات استفاده از پروبیوتیک، آنزیم و نوع چربی بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی انجام گرفت. این پژوهش به مدت ۴۲ روز و با استفاده از ۱۸۰ قطعه جوجه گوشتی نر سویه راس ۳۰۸ بصورت آزمایش فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۶ تیمار، ۳ تکرار و ۱۰قطعه جوجه در هر تکرار انجام گردید. جیره های غذایی بر پایه گندم برای همه گروه های آزمایشی ثابت در نظر گرفته شد. پروبیوتیک و آنزیم مورد استفاده در یک سطح توصیه شده و چربی به دو صورت اشباع و غیراشباع در یک سطح ثابت بکار برده شدند. نتایج حاصله از آزمایش نشان داد که در دوره های آغازین (صفر تا ۲۱روزگی) و رشد ( ۲۲ تا ۲۴ روزگی)، افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیرههای حاوی آنزیم و جیره های حاوی چربی غیراشباع بهبود یافت ( ۰/۰۵ >P ) مصرف خوراک در گروه های تغذیه شده با جیره های حاوی آنزیم در دوره آغازین به طور معنی داری کاهش یافت( ۰/۰۵ >P ) اما در دوره رشد هیچیک از تیمارها از لحاظ مصرف خوراک تفاوت معنی داری نداشتند. افزایش وزن لاشه نیز در مورد اثر آنزیم و پروبیوتیک و نوع چربی اختلاف معنیداری نشان داد ( ۰/۰۵ >P ) بطور کلی استفاده از آنزیم و چربی غیراشباع در جیره های بر پایه گندم بدلیل تأثیر مطلوب بر ضریب تبدیل غذایی قابل توصیه میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.