تاثیر کود زیستی نانو و شیمیایی بر غلظت کلروفیل، ارتفاع و کیفیت (درصد روغن و پروتئین دانه) ارقام آفتابگردان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر کود زیستی نانو و شیمیایی بر غلظت کلروفیل، ارتفاع و کیفیت (درصد روغن و پروتئین دانه) ارقام آفتابگردان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر کود زیستی نانو و شیمیایی بر غلظت کلروفیل، ارتفاع و کیفیت (درصد روغن و پروتئین دانه) ارقام آفتابگردان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کود زیستی نانو و شیمیایی بر غلظت کلروفیل، ارتفاع و کیفیت (درصد روغن و پروتئین دانه) ارقام آفتابگردان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر کود زیستی نانو و شیمیایی بر غلظت کلروفیل، ارتفاع و کیفیت (درصد روغن و پروتئین دانه) ارقام آفتابگردان :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثر سطوح مختلف کودهای زیستی نانو و شیمیایی بر غلطت کلروفیل، ارتفاع، درصد روغن و پروتئین دانه ارقام آفتابگردان، آزمایشی در مزرعه تحقیقاتی پژوهشکده کشاورزی دانشگاه زابل (چاه نیمه) به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. تیمارهای مورد مطالعه شامل پنج سطح کود شیمیایی و کود زیستی نانو شامل: ۱۰۰ درصد مقدار توصیه شده کود شیمیایی، ۷۵ درصد مقدار توصیه شده کود شیمیایی با کود نانو، ۵۰ درصد مقدار توصیه شده کود شیمیایی با کود نانو، ۲۵ درصد مقدار توصیه شده کود شیمیایی با کود نانو و کود نانو (به تنهایی) و سه رقم آفتابگردان مستر، توده بومی شاهرود و توده بومی سبزوار بود. نتایج حاصل از آزمایش نشان داد تیمار ۷۵ درصد کود شیمیایی+ کود زیستی نانو باعث افزایش ارتفاع ساقه و تیمار کود زیستی به تنهایی باعث افزایش درصد پروتئین دانه گردید. بیشترین میزان کلروفیل مربوط به تیمار ۱۰۰ درصد کود شیمیایی بود. درصد روغن در بین تیمارهای کودی مختلف تفاوتی نشان نداد. همچنین نتایج نشان داد که با کاهش مصرف کودهای شیمیایی درصد پروتئین دانه آفتابگردان افزایش یافت اما تاثیری بر درصد روغن دانه نداشت. در بین ارقام مورد آزمایش نیز توده بومی سبزوار بالاترین درصد پروتئین و کمترین درصد روغن را به خود اختصاص داد. بنابراین میتوان اظهار داشت این نتایج راهکاری جهت افزایش عملکرد کمی وکیفی و کاهش اثرات زیانبار استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.