بررسی برخی کاربردهای نانو فناوری در کشاورزی و صنایع غذایی (نانو بیوتکنولوژی، بسته بندی، سلامت غذایی، نگهداری غذا، کشاورزی دقیق، بازیافت ضایعات کشاورزی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی برخی کاربردهای نانو فناوری در کشاورزی و صنایع غذایی (نانو بیوتکنولوژی، بسته بندی، سلامت غذایی، نگهداری غذا، کشاورزی دقیق، بازیافت ضایعات کشاورزی) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی برخی کاربردهای نانو فناوری در کشاورزی و صنایع غذایی (نانو بیوتکنولوژی، بسته بندی، سلامت غذایی، نگهداری غذا، کشاورزی دقیق، بازیافت ضایعات کشاورزی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی برخی کاربردهای نانو فناوری در کشاورزی و صنایع غذایی (نانو بیوتکنولوژی، بسته بندی، سلامت غذایی، نگهداری غذا، کشاورزی دقیق، بازیافت ضایعات کشاورزی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی برخی کاربردهای نانو فناوری در کشاورزی و صنایع غذایی (نانو بیوتکنولوژی، بسته بندی، سلامت غذایی، نگهداری غذا، کشاورزی دقیق، بازیافت ضایعات کشاورزی) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

با توجه به رشد روز افزون جمعیت دنیا و کاهش منابع غذایی، بی شک روی آوردن به فناوری های نو از جمله فناوری نانو می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات در این حیطه باشد. در صنعت غذا، بسته بندی یکی از عوامل موثر در حفظ کیفیت و ایمنی غذا است. اهمیت کاربرد نانو تکنولوژی در بسته بندی مواد غذایی، افزایش ممانعت از ورود و خروج گازها، افزایش پایداری رطوبتی و حرارتی در بسته بندی های مختلف مواد غذایی می باشد. از جمله نانوذراتی که به طور عمده در صنعت بسته بندی مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد، نانو ذرات اکسید سلیکون و اکسید نقره می باشد. عموما بسته بندی های ضد میکروبی حاوی نانوذرات نقره در سه دسته کلی دسته بندی می شوند که عبارتند از: پوشش دادن یا جذب نانو نقره در سطح پلیمر، شرکت دادن مواد ضد میکروبی به طور مستقیم در ماتریکس پلیمر و افزودن پد های حاوی نانوذرات نقره در داخل بسته بندی. دسته سوم دارای بالاترین میزان موفقیت بوده و سه نوع از آن معمولا غالب هستند که عبارتند از: جاذب های اکسیژن، جاذب های رطوبت و تولید کننده های گاز اتانول. تکنولوژی حسگر زیستی یک روش قدرتمند در مقابل تکنیک های آنالیتیکی مرسوم بوده و ویژگی ها و حساسیت سیستم های زیست شناختی را در تجهیزات کوچک و کم هزینه تحت کنترل دقیق در می آورد. بخش تحقیق و توسعه حسگر زیستی عمدتا بسوی حفظ سلامتی، کاربردهای محیطی و صنایع غذایی هدایت می شود. حسگرهای کوچک و سیستم های کنترل و پایش که با کمک فناوری نانو ساخته شده اند، می توانند تاثیر مهمی بر کشاورزی دقیق داشته باشد. مزیت استفاده از بازیافت ضایعات محصولات کشاورزی نظیر تولید سیلیس نانو کریستالی از سبوس برنج این است که می توان از ماده اولیه ارزان قیمتی، ماده ای با ارزش افزوده نسبتا بالا بدست آورد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.