بررسی اثر تغییرات کاربری اراضی بر رفتار هیدرولوژیکی با استفاده از مدل L-THIA (مطالعه موردی: حوضه آبخیز شهری بابلسر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر تغییرات کاربری اراضی بر رفتار هیدرولوژیکی با استفاده از مدل L-THIA (مطالعه موردی: حوضه آبخیز شهری بابلسر) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر تغییرات کاربری اراضی بر رفتار هیدرولوژیکی با استفاده از مدل L-THIA (مطالعه موردی: حوضه آبخیز شهری بابلسر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر تغییرات کاربری اراضی بر رفتار هیدرولوژیکی با استفاده از مدل L-THIA (مطالعه موردی: حوضه آبخیز شهری بابلسر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر تغییرات کاربری اراضی بر رفتار هیدرولوژیکی با استفاده از مدل L-THIA (مطالعه موردی: حوضه آبخیز شهری بابلسر) :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

امروزه توسعه شهری و گسترش فعالیتهای انسانی در مناطق مختلف حوضه خزری باعث تغییر کاربری اراضی گردیده و تاثیر نامطلوبی بر هیدرولوژی منطقه شهری میگذارد و موجب تشدید سیلابها، افزایش آلودگی، ضریب رواناب و کاهش تغدیه سفرههای آب زیرزمینی می گردد. در کنار این مسائل نداشتن برنامهی مناسب توسعهی شهری و ساخت و سازهای بیرویه و ناهمگون موجب تخریب هر چه بیشتر زمین های حاصل خیز و فشار بیشتر بر محیط زیست میشود. امروزه جهت بررسی میزان تخریب محیط زیست، حجم رواناب، سیلاب و نیز آلودگی منابع آب و همچنین آنالیز اثر بلندمدت تعادل هیدرولوژیکی از مدلهای مختلفی همچون L-THIA استفاده میشود. این مدل برآوردی از تغییرات رواناب و آلودگی منابع غیرنقطهای حاصل از تغییر کاربری زمین ازگذشته بوده و به عنوان معیاری از اثرات بلندمدت توسعه شهر جهت پیش بینی شرایط هیدرولوژیکی منطقه محسوب می شود. هدف از این پژوهش بررسی اثر تغییرات کاربری اراضی بر رفتار هیدرولوژیکی در شهر پربارش بابلسر در بازه زمانی ۳۰ ساله ست. این شهر با مساحت ۱۷۷۰ هکتاری، در سه دهه اخیر علاوه بر رشد جمعیت با نرخ افزایش ۲% با تغییر کاربری قابل ملاحظهای مواجه بوده است که افزایش جمعیت و ویلاسازی در آن، علاوه بر بهم زدن تعادل آبخیزهای طبیعی و به تبع آن تغییر و نوسان در آبهای ورودی به رودخانه ها، خطر سیل را در هر بارندگی نسبتا شدید به ما گوشزد می کند. نتایج شبیه سازی رواناب برای این کاربری در شهر بابلسر با استفاده از مدل L-THIA بیانگر افزایش ۳۰ درصدی حجم رواناب می باشد که نشان دهنده افزایش حجم رواناب نسبت به دوره مطالعاتی ۱۹۸۱- ۲۰۰۰ بوده است که علت را می توان درافزایش میزان توسعه در دوره پیش بینی شده – نسبت به دوره قبل دانست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.