افلاتوکسین و روش های کنترل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 افلاتوکسین و روش های کنترل دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد افلاتوکسین و روش های کنترل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی افلاتوکسین و روش های کنترل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن افلاتوکسین و روش های کنترل :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

مایکوتوکسینها ترکیبات ثانویه متابولیکی هستند که توسط کپک ها ساخته شده و دارای خواص سمی می باشند. در میان مایکوتوکسینها، افلاتوکسینها مهمترین آنها هستند و بیماریهای ناشی از تغذیه مواد آلوده به افلاتوکسین، خطرات قابل ملاحظه ای را برای انسان، دام و طیور به همراه دارد. افلاتوکسینها نسبت به سایر سموم قارچی به علت اثرات سرطان زائی و ایجاد مسمومیت حاد از اهمیت بیشتری برخوردار هستند. افلاتوکسینها، مایکوتوکسینهائی هستند که توسط دونوع کپک به نام های Aspergilus flavous و Aspergilus parasiticus ایجاد می شوند. آسپرژیلوس تمایل زیادی به دانه های خوراکی و دانه های روغنی دارد. دانه های روغنی، خصوصاً بادام زمینی، برای رشد آسپرژیلوس مستعد می باشند. جهت پیشگیری از مسمومیت با این سموم باید مواد غذایی در شرایط مناسب از نظر دما و رطوبت نگهداری گردند. برخی از روش های حذف و کاهش تاثیر افلاتوکسین ها شامل روش های فیزیکی (حرارت دهی، استفاده از صافی و جداسازی مکانیکی) حرارت دهی، اشعه دهی، روش شیمیایی و بیولوژیکی می باشد. دانشمندانتوانستند از میکروارگانیسمهایی مانند مخمرها، کپکها، اسپورکپک ها، اکتینومیست ها، باکتریها، خزه و جلبکها جهت از بین بردن افلاتوکسین استفاده نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.