تهیه الکترود شناساگر اصلاح شده با پلی وینیل کلراید و لیگاند چهار دندانه سالن برای اندازه گیری سرب به روش پتانسیومتری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تهیه الکترود شناساگر اصلاح شده با پلی وینیل کلراید و لیگاند چهار دندانه سالن برای اندازه گیری سرب به روش پتانسیومتری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تهیه الکترود شناساگر اصلاح شده با پلی وینیل کلراید و لیگاند چهار دندانه سالن برای اندازه گیری سرب به روش پتانسیومتری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تهیه الکترود شناساگر اصلاح شده با پلی وینیل کلراید و لیگاند چهار دندانه سالن برای اندازه گیری سرب به روش پتانسیومتری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تهیه الکترود شناساگر اصلاح شده با پلی وینیل کلراید و لیگاند چهار دندانه سالن برای اندازه گیری سرب به روش پتانسیومتری :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

فلز سرب یکی از فلزات سنگین است هدف از این مطالعه، شناسایی فلز سرب در محلولهای آبی و غیر آبی میباشد. بدین منظور، یک الکترود شناساگر با استفاده از پلی وینیل کلراید، دی بوتیل فتالات، سدیم تترا فنیل بورات و لیگاند سالن ساخته شد فلز سرب با استفاده از دستگاه پتاسیومتر در محلولهای آبی و غیر آبی آب – متانول، آب – اتانول و آب – آستون شناسایی شد. از میان فلزات سنگین کروم، نیکل، سرب، بیسموت، کادیمم، مس، کبالت و نقره، بهترین پاسخ مربوط به فلز سرب است از ماین ده الکترود ساخته شده با درصد ترکیبهای متفاوت، الکترودی با درصد ترکیب PVC 30% و DBP 66% و NaTPB 1% و Salen 3% بهترین گزینش پذیری را نشان داد. ph بهینه برای اندازه گیری پتانسیل ۰/۹-۰/۳ می باشد که تغییرات پتانسیل در این گستره مستقل از ph است این الکترود دارای زمان پاسخ دهی کمتر از ده ثانیه بوده و بهترین محلول داخلی، محلولی با غلظت (فرمول در متن اصلی مقاله) است الکترود در محلولهای غیر ابی نیز عملکرد مناسبی از خود نشان داده است گزینش پذیری به روش مقدار یون مزاحم ثابت بررسی شد و مشاهده شد که سایر کاتیونها مزاحمت قابل ملاحظه ای در پاسخ الکترود ندارند. الکترود دارای گستره خطی (فرمولد در متن اصلی مقاله) مولار با شیب ۲۹/۶ میلی ولت بر دهگان فعالیت با حد تشخیص (فرمول در متن اصلی مقاله) مولار می باشد از تتراهیدروفوران به عنوان حلال استفاده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.