واکنش گیاه دارویی مریم گلی(Salvia officinalis) به کاربرد جیبرلیک اسید وفسفر بیولوژیک و تاثیر آن بر عملکرد اسانس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 واکنش گیاه دارویی مریم گلی(Salvia officinalis) به کاربرد جیبرلیک اسید وفسفر بیولوژیک و تاثیر آن بر عملکرد اسانس دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد واکنش گیاه دارویی مریم گلی(Salvia officinalis) به کاربرد جیبرلیک اسید وفسفر بیولوژیک و تاثیر آن بر عملکرد اسانس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی واکنش گیاه دارویی مریم گلی(Salvia officinalis) به کاربرد جیبرلیک اسید وفسفر بیولوژیک و تاثیر آن بر عملکرد اسانس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن واکنش گیاه دارویی مریم گلی(Salvia officinalis) به کاربرد جیبرلیک اسید وفسفر بیولوژیک و تاثیر آن بر عملکرد اسانس :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

کاربرد کودهای شیمیایی در کشت گیاهان دارویی بیش از مصرف آن در گیاهان زراعی طر ناک می باشد. استفاده از اندامها و یا اسانس این گیاهان در ساخت دارو می تواند خسارات جبران ناپذیری بر بدن وارد نماید.به منظور بررسی امکان کاهش مصرف کودهای شیمیایی یا جایگزینی کودهای بیولوژیک با آنها در زراعت گیاه دارویی مریم گلی آزمایشی در بهار ۱۳۹۳ در استان تهران به اجراء در آمد در این طرح کاربرد کود بیولوژیک فسفره در ۲ سطح و جیبرلیک اسید در سه سطح وکود شیمیایی فسفره در ۳ سطح بر خصوصیات رشد و اسانس در گیاه دارویی مریم گلی مورد بررسی قرار گرفت.طرح آماری بکار رفته فاکتوریل در غالب بلوک کامل تصادفی در ۳ تکرار استفاده شده. این آزمایش شامل ۱۸ تیمار در هر تکرار بوده. نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد. بیشترین تاثیر بر روی صفات مورد بررسی مربوط به تیمار P1B2G3 (کود شیمیایی ۱۰۰% ،مصرف کود بیولوژیک فسفره ،جیبرلیک اسید مصرف ۲۰ ppm ) می باشد ولی باتوجه به اینکه تیمار P3B2G3(30%کود شیمیایی، مصرف کود بیولوژیک فسفره ،جیبرلیک اسید مصرف ۲۰ ppm) از نظر عملکرد تفاوت معنی دار زیادی با تیمارهای P1B2G3 و P2B2G3ندارد وهمچنین با توجه به اهداف طرح نتیجه گرفته می شود تیمار P3B2G3(30%کود شیمیایی، مصرف کود بیولوژیک فسفره ،جیبرلیک اسید مصرف ۲۰ ppm) برای زراعت این گیاه توصیه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.