میکرواینکپسوله سازی بره موم به منظور افزایش خواص آنتی اکسیدانی در برگر ماهی کپورنقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 میکرواینکپسوله سازی بره موم به منظور افزایش خواص آنتی اکسیدانی در برگر ماهی کپورنقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد میکرواینکپسوله سازی بره موم به منظور افزایش خواص آنتی اکسیدانی در برگر ماهی کپورنقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میکرواینکپسوله سازی بره موم به منظور افزایش خواص آنتی اکسیدانی در برگر ماهی کپورنقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن میکرواینکپسوله سازی بره موم به منظور افزایش خواص آنتی اکسیدانی در برگر ماهی کپورنقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

تولید فیش برگر(برگر ماهی) از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در کنار سایر راه های معمول عرضه ماهی، یکی از بهترین روش های ارائه شده برای مصرف بیشتر این نوع ماهی از محصولات شیلاتی می باشد. ماهیان بسیار فسادپذیر بوده و برای جلوگیری یا به تعویق انداختن فساد آنها می توان از مواد نگهدارنده های طبیعی و آنتی اکسیدانهای طبیعی (این مواد دارای خاصیت نگهدارندگی بالا ، خواص ضدمیکروبی و محتوی بالایی از پلی فنول و آنتی اکسیدان های طبیعی بالائی هستند) استفاده کرد. بره موم داری خواص آنتی اکسیدانی قوی است زیرا محتوی بالایی از پلی فنول دارد. بنابراین، می توان آن را به طور بالقوه به عنوان افزودنی های طبیعی مواد غذایی و مواد تشکیل دهنده غذا، در صنایع غذایی مورد استفاده قرار داد. حال میکرو اینکپسوله کردن بره موم و افزودن آن بر روی کیفیت برگر ماهی ( Fish Burger) در طول ذخیره سازی یکی از راه های بسیار خوب برای حذف طعم نامطلوب و جلوگیری از اکسیداسیون چربی ماهی می باشد.بنابراین فرآورده گوشتی تولید شده دارای ارزش غذائی بالاتر، فراسودمند تر و سلامت مصرف کننده را تضمین می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.