تاثیر اسانس های گیاهی بر روی نگهداری مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر اسانس های گیاهی بر روی نگهداری مواد غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر اسانس های گیاهی بر روی نگهداری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر اسانس های گیاهی بر روی نگهداری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر اسانس های گیاهی بر روی نگهداری مواد غذایی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

از آنجایی که میکرواورگانیسم ها از مهمترین عوامل آلوده کننده مواد غذایی هستند و کنترل و حذف آنها از مهمترین روش های حفظ سلامت و ایمنی مواد غذایی به حساب می آید، لذا استفاده از مواد ضدمیکروبی سنتزی و آنتی بیوتیک ها گام مؤثری در دستیابی به این هدف بوده است. اما افزایش روزافزون مقاومت گونه های میکروبی بیماریزا به ترکیبات ضدمیکروبی سنتزی، به دلیل استفاده طولانی مدت از این ترکیبات و تأثیرات مخاطره آمیز نگهدارنده های سنتزی برای مصرف کنندگان، افزایش تمایل به استفاده از ترکیبات ضد میکروبی طبیعی را به دنبال داشته است. مواد نگهدارنده طبیعی گیاهی، همانند اسانس ها و سایر ترکیبات گیاهی نظیر عصاره های گیاهی که خاصیت ضد میکروبی آنها ثابت شده است، می توانند جایگزین مناسبی برای ترکیبات ضد میکروبی سنتزی باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.