بررسی مصرف کود ورمی کمپوست و شیمیایی و بیولوژیک بر روی سیب زمینی در منطقه دماوند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مصرف کود ورمی کمپوست و شیمیایی و بیولوژیک بر روی سیب زمینی در منطقه دماوند دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مصرف کود ورمی کمپوست و شیمیایی و بیولوژیک بر روی سیب زمینی در منطقه دماوند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مصرف کود ورمی کمپوست و شیمیایی و بیولوژیک بر روی سیب زمینی در منطقه دماوند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مصرف کود ورمی کمپوست و شیمیایی و بیولوژیک بر روی سیب زمینی در منطقه دماوند :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

به منظور بررسی مصرف کودورمی کمپوست و شیمیایی و بیولوژیک بر روی سیب زمینی در منطقه دماوند تحقیقی در سال ۱۳۹۴ در شهرستان دماوند به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک-های کامل تصادفی در ۳ تکرار انجام شد. فاکتور اول کود شیمیایی و بیولوژیک درسه سطح شاهد، مصرف ۱۰۰% کود شیمیایی نیتروژن دار، مصرف ۱۰۰% کود نیتروکسین و مصرف ۱۰۰% کود شیمیایی به همراه مصرف ۷۵% کود بیولوژیک و فاکتور دوم ورمی کمپوست در سه سطح شاهد،۵ و ۱۰ تن در هکتار بود. صفات شامل وزن تر و خشک غده و عملکرد غده بودند. با توجه به نتایج به دست آمده مصرف ۵تن در هکتار ورمی کمپوست و مصرف ۱۰۰% کود شیمیایی به همراه مصرف ۷۵% کود بیولوژیک مناسب ترین نتیجه را در خصوص وزن تر و خشک غده و عملکرد غده داد. بنابراین تلفیق این کودها بهترین اثر را دارد و توصیه می-شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.