بررسی پتانسیل هالوفیتها به عنوان منبع روغن خوراکی مطالعه موردی: Suaeda aegyptiaca و Salsola imbricate


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پتانسیل هالوفیتها به عنوان منبع روغن خوراکی مطالعه موردی: Suaeda aegyptiaca و Salsola imbricate دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پتانسیل هالوفیتها به عنوان منبع روغن خوراکی مطالعه موردی: Suaeda aegyptiaca و Salsola imbricate  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پتانسیل هالوفیتها به عنوان منبع روغن خوراکی مطالعه موردی: Suaeda aegyptiaca و Salsola imbricate،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پتانسیل هالوفیتها به عنوان منبع روغن خوراکی مطالعه موردی: Suaeda aegyptiaca و Salsola imbricate :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

در کشورهای خشک و نیمه خشک افزایش جمعیت، تغییر اقلیم و استفاده بیش از حد از منابع تجدید پذیر مانند آب، توازن حساس کولوژیکی را بر هم زده ومنابع آب در قسمتهای وسیعی از کشورهای مختلف از جمله ایران شور بوده و خاک در چنین مناطقی یا بطور طبیعی شور است و یا شور شده است. با توجه به وسعت اراضی شور در ایران، کشت و بهره برداری از گیاهان هالوفیت و مقاوم به شوری تحت شرایطی که هم آب و خاک شور است می تواند گزینه ای مناسب در زمینه تولید و استحصال روغن های گیاهی از گیاهان هالوفیت و مقاوم به شوری باشد. هدف از انجام این تحقیق بررسی پتانسیل گیاهان هالوفیت Suaeda aegyptiaca و Salsola imbricate به عنوان منبع روغن خوراکی و تجزیه روغن آن از نظر کمی و کیفی بود. بدین منظور بذرهای هر دو گونه هالوفیت از اراضی شور واقع در شوره زارهای استان یزد ( گونه Salsola imbricate در طبس و گونه Suaeda aegyptiaca در ابتدای جاده چوپانان اردکان در استان یزد) جمع آوری شدند . استخراج اسید های چرب با استفاده از حلال و به روش سوکسوله انجام شد. سپس مخلوط حلال و روغن را توسط دستگاه تقطیر در خلاء گردشی جدا کرده، بعد از تهیه متیل استر و تزریق به دستگاه GC، آنالیز اسید های چرب صورت پذیرفت. میزان بازده روغن در گیاه Suaeda aegyptiaca و ۳۲/۹۹ درصد می باشد و در گونه Salsola imbricate و ۱۱/۹۷ درصد می باشد . آنالیز روغن حاصل از بذر هر دو گیاه، توسط دستگاه کروماتوگرافی وجود اسید های چرب اشباع، لوریک اسید (C12)، میریستیک اسید (C14)،پالمتیک اسید (C16)و استئاریک اسید (C18) و اسید های چرب غیر اشباع اولئیک اسید (C18:1)، لینولئیک اسید (C18:2)و لینولنیک اسید (C18:3) و ایزومرهای مربوط را نشان داد. نتایج این تحقیق به وضوح نشان داد که با توجه به بازده روغن (۳۲/۹۹درصد) و درصد اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع شناسایی شده، بذر گیاه هالوفیت Suaeda aegyptiaca می تواند به عنوان منبع تولید روغن خوراکی جدید برای مصارف انسانی استفاده شود. از آنجایی که میزان بازده روغن در گونه Salsola imbricate به مراتب کمتر از گونه Suaeda aegyptiaca می باشد. (۱۱/۹۷ درصد) ولی با توجه به درصد اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع شناسایی شده در این گونه استفاده از گیاه Salsola imbricate به عنوان منبع تولید روغن خوراکی جای بررسی بیشتری دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.