اندازه گیری ویتامین ث در گوجه فرنگی به روش سنتیکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اندازه گیری ویتامین ث در گوجه فرنگی به روش سنتیکی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اندازه گیری ویتامین ث در گوجه فرنگی به روش سنتیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اندازه گیری ویتامین ث در گوجه فرنگی به روش سنتیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اندازه گیری ویتامین ث در گوجه فرنگی به روش سنتیکی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

یک روش حساس و انتخابی برای تعیین مقادیر بسیار کم اسکوربیک اسید به روش سینتیکی اسپکتروفوتومتری بر اساس واکنش آن با مولیبدات در محیط اسیدی معرفی شده است. .میزان جذب محصول در طول موج ۸۱۰ نانومتر، متناسب با غلظت اسکوربیک اسید در دامنه ۳-۱۰×۰/۰۱۰ تا ۳-۱۰ × ۳/۰۰ مولار می باشد.حد تشخیص این روش ۵-۱۰ ×۱/۰ می باشد.انحراف استاندارد نسبی برای غلظت ۳-۱۰ × ۰/۵ مولار اسکوربیک اسید و برای ۱۰ بار اندازه گیری مکرر به روش زمان ثابت ۳/۲ درصد می باشد. بیش از ۳۰ جز بالقوه مزاحم در اندازه گیری فوق مورد استفاده قرار گرفته است که اثر آنها هیچگونه مزاحمتی نداشته و لذا از این روش جهت اندازه گیری اسکوربیک اسید در نمونه گوجه فرنگی مورد استفاده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.