بررسی و مقایسه روند کارایی شرکت های برق منطقه ای ایران با استفاده از تحلیل پوششی داده های پنجرهای ورگرسیون لجستیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و مقایسه روند کارایی شرکت های برق منطقه ای ایران با استفاده از تحلیل پوششی داده های پنجرهای ورگرسیون لجستیک دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مقایسه روند کارایی شرکت های برق منطقه ای ایران با استفاده از تحلیل پوششی داده های پنجرهای ورگرسیون لجستیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه روند کارایی شرکت های برق منطقه ای ایران با استفاده از تحلیل پوششی داده های پنجرهای ورگرسیون لجستیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مقایسه روند کارایی شرکت های برق منطقه ای ایران با استفاده از تحلیل پوششی داده های پنجرهای ورگرسیون لجستیک :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

با توجه به اهمیت موضوع کارایی در صنعت برق،این تحقیق با هدف بررسی و مقایسه روند کارایی شرکت های برق منطقه ای ایران انجام شده و در آن از رگرسیون لجستیک به منظور بررسی تاثیر متغیرهای ورودی و خروجی بر روی نمرات کارایی شرکت های برق منطقه ای و از تحلیل پوششی داده های پنجرهای برای سنجش کارایی شرکت های مذکور استفاده شده است. اطلاعات لازم به منظور تجزیه و تحلیل کارایی شرکت های برق منطقه ای از سالنامه آماری صنعت برق ایران استخراج گردیدهو کارایی شرکت ها در بازه زمانی (۱۳۸۹-۱۳۹۳) محاسبه گردید. نتایج رگرسیون لجستیک نشان میدهد متغیرهای مصارف داخلی نیروگاه ها، سوخت مصرفی، طول خطوط انتقال، ظرفیت پست های انتقال، تعداد نیروی انسانی، تولید ویژه نیروگاه ها و راندمان متغیرهایی هستند که بیشترین تغییرات را در نمرات کارایی شرکت ها ایجاد کردهاند. پس از انتخاب متغیرهای ورودی و خروجی مذکور، نمرات کارایی شرکتها با استفاده از تحلیل پنجره DEAدر بازه زمانی فوق الذکر انجام شد. نتایج حاکی از کاهش تعداد شرکتهای کارا در نتیجه کاهش تعداد متغیرهای ورودی و خروجی است و میانگین نمرات کارایی شرکتهای برق منطقهای بعد از تقلیل متغیرها کاهش یافته است که تصویر روشن تری از وضعیت کارایی شرکتها را ارائه میدهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.