تحقیق آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان دارای ۵۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان :

ویژگیهای آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور آبزیان
مقدمه
آرد استخوان یکی از منابع تامین کلسیم و فسفر در تغذیه دام و طیور و آبزیان است . نظر به اینکه آرد استخوان در داخل کشور تولید میشود لذا با توجه به اهمیت تغذیه ای و بهداشتی که دارد تجدید نظر در استاندارد آن ضروری می نمود.
اگر آرد استخوان بروش پخت تهیه شود اصطلاحأ آن را آرد استخوان ۱ و اگر درکوره و بروش سوزاندن تهیه گردد آن را خاکستر استخوان ۲ می نامند.
۱- هدف
هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیهای فیزیکی ، شیمیایی و میکروبی ، بسته‏بندی ، نشانه‏گذاری و روشهای آزمون آرد و خاکستر استخوان که به طور صنعتی تولید می‏شود است .
۲ – دامنه کاربرد
این استاندارد مربوط به آرد خاکستر استخوان است و بعنوان مکمل کلسیم و فسفر در تغذیه دام و طیور و آبزیان مصرف شده کاربرد دارد.
یادآوری چون احتمال انتقال بیماری جنون گاوی از طریق مصرف آرد استخوان (پخته ) در نشخوارکنندگان می‏رود بنابراین توصیه می‏گردد در این گروه از دام‏ها انحصارا از آرد استخوان سوخته (خاکستر) استفاده شود.
۳- تعریف
آرد استخوان از قطعات کامل یا خرد شده استخوان های دام های کشتاری بدست می‏آید به گونه‏ای که ابتدا استخوان‏ها را شست و شو داده و سپس با پختن در تانک های مخصوص و با حرارت ۱۳۰درجه سانتیگراد به مدت سه ساعت و تحت فشار حدود ۴/۵آتمسفر چربی و ژلاتین و سایر مواد اضافی را از ان جدا می‏سازند.
آنگاه پس از خشک کردن استخوان را آسیاب نموده بصورت آرد در می‏آورند.
استخوان سوخته (خاکستر) از قطعات کامل یا خرد شده استخوان دام‏های کشتاری بدست می‏آید به گونه‏ای که پس از جدا کردن چربی ، ژلاتین و سایر مواد اضافی بروش فوق استخوانها را در کوره های با حرارت ۵۵۰تا ۶۰۰درجه سانتیگراد در مجاورت هوا تا سفید شدن کامل می‏سوزانند. سپس آنها را آسیاب کرده بصورت خاکستر در می‏آورند.
یادآوری واحدهای تولیدی این محصول باید دارای پروانه‏های مجاز تاسیس و بهره برداری ،ساخت از کلیه مراجع قانونی و ذیصلاح کشور باشد.
۴- ویژگیها
۴-۱- ویژگیهای فیزیکی خاکستر و آرد استخوان
۴-۱-۱- رنگ : کرم متمایل به سفید
۴-۱-۲- بو: دارای بوی مخصوص بخود و عاری از هرگونه بوی دیگر
۴-۱-۳- اندازه : ذرات آرد استخوان باید عمدتا یکنواخت بوده و اندازه ۹۰درصد ذرات آن از ۲میلیمتر تجاوز نکند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.