شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر توسعه پایدار گردشگری با استفاده از تکنیک DEMATELو ANP‏(مورد مطالعه:شهرستان قزوین)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر توسعه پایدار گردشگری با استفاده از تکنیک DEMATELو ANP‏(مورد مطالعه:شهرستان قزوین) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر توسعه پایدار گردشگری با استفاده از تکنیک DEMATELو ANP‏(مورد مطالعه:شهرستان قزوین)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر توسعه پایدار گردشگری با استفاده از تکنیک DEMATELو ANP‏(مورد مطالعه:شهرستان قزوین)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر توسعه پایدار گردشگری با استفاده از تکنیک DEMATELو ANP‏(مورد مطالعه:شهرستان قزوین) :

تعداد صفحات :۲۶

چکیده مقاله:

در این پژوهش عوامل موثر بر توسعه پایدار گردشگری شهرستان قزوین شناسایی و الویت بندی شدند. معیارهای اصلی توسعه پایدار گردشگری، با استفاده از تکنیک دیمتل از لحاظ تاثیرگذاری به ترتیب به صورت عوامل اقتصادی، عوامل اجتماعی- فرهنگی و عوامل زیست محیطی مشخص شدند. از نظر جمع تاثیر و تاثر (جمع تعاملات) عامل اقتصادی بیشترین تعامل را با سایر عوامل دارد و به طور کلی در این مدل عوامل زیست محیطی متغیر معلول و عوامل اقتصادی و اجتماعی-فرهنگی متغیر علی هستند. برای سنجش میزان اهمیت و الویت بندی شاخص های مزبور از مدل ANPاستفاده شد که نتیجه حاصل از مقایسه زوجی معیارهای اصلی به ترتیب الویت شامل عوامل زیست محیطی به وزن نرمال ۰.۴۹۴ ‏، عوامل اجتماعی محرهنگی با وزن نرمال ۰.۲۸۶ ‏و عوامل اقتصان ی با وزن نرمال ۰.۲۲۰گردید. نمخ ناسازگاری مقایسه های انجام شده ۰.۰۸۹‏بدست آمد که کوچکتر از ۰.۱ ‏بود؛ پس می توان به مقایسه های انجام شده اعتماد کرد و ترتیب زیر معیارها به ترتیب زیر بود: میزان جلب سرمایه گذاری و اشتغال زایی در جامعه میزبان برای عوامل اقتصادی و مشارکت مردم محلی، افزایش رفاه عمومی، تامین امنیت گردشگران. رعایت حقوق مردم محلی و افزایش رضایتمندی گردشگران برای عوامل اجتماعی-فرهنگی و آلودگی آب، الودگی هوا آلودگی بصری، آلودگی خاک، آلودگی صوتی و مدیریت مواد زائد برای عوامل زیست محیطی.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.