بررسی نقش عناصر اقلیمی(دما، بارش و رطوبت) بر شیوع بیماری مالاریا در جنوب استان کرمان(مطالعه موردی: شهرستان کهنوج)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نقش عناصر اقلیمی(دما، بارش و رطوبت) بر شیوع بیماری مالاریا در جنوب استان کرمان(مطالعه موردی: شهرستان کهنوج) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نقش عناصر اقلیمی(دما، بارش و رطوبت) بر شیوع بیماری مالاریا در جنوب استان کرمان(مطالعه موردی: شهرستان کهنوج)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نقش عناصر اقلیمی(دما، بارش و رطوبت) بر شیوع بیماری مالاریا در جنوب استان کرمان(مطالعه موردی: شهرستان کهنوج)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نقش عناصر اقلیمی(دما، بارش و رطوبت) بر شیوع بیماری مالاریا در جنوب استان کرمان(مطالعه موردی: شهرستان کهنوج) :

تعداد صفحات :۲۵

چکیده مقاله:

بیماری مالاریا توسط تک یاخته ای از جنس پلاسمودیوم ایجاد می شود. سازمان بهداشت جهانی تخمین زده است که سالانه ۳۰۰ ‏تا ۵۰۰ ‏میلیون مورد شیوع مالاریا روی می دهد. در این مطالعه ضمن بررسی میزان بروز بیماری مالاریا به رابطه بین درجه حرارت، رطوبت و بارش پا موارد بروز بیماری مالاریا به صورت سالانه و ماهانه پرداخته شده است. برای انجام این پژوهش از داده های هواشناسی ماهانه درجه حرارت، رطوبت و پارش ایستگاه هواشناسی کهنوج طی دوره آماری ۱۳۹۲ ‏- ۱۳۸۲ ‏به عمل آمد. اطلاعات مربوط به موارد بروز بیماری به صورت ماهانه در همین دوره از معاونت بهداشتی دانشگاه جیرفت جمع آوری شد. برای ترسیم نمودارهای وضعیت بیماری مالاریا و ارتباط آن با عناصر اقلیمی از نرم افزار SPSS ‏و برای بررسی همبستگی میان پارامترهای اقلیمی با مبتلایان بیماری مالاریا از آزمون پیرسون استفاده شد. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که بیشترین میزان مبتلایان مربوط به مهرماه( ۷۴۰ ‏نفر) و کمترین میزان مبتلایان مربوط په بهمن ماه( ۱۱ ‏نفر) پوده است. همبستگی درجه حرارت با بیماری مالاریا قوی و مثبت در آلفای ۰/۰۱ ‏بود. همچنین بارش و رطوبت سالانه دارای همبستگی مثبت با بروز بیماری مالاریا در آلفای ۰/۰۵ ‏بودند. همبستگی رطوبت و بارش ماهانه با موارد بروز بیماری مالاریا قوی و معکوس در آلفای ۰/۰۱ ‏نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.