پیش بینی پذیری توانمندسازی روانشناختی کارکنان از طریق ابعاد مهارتها و صلاحیتهای بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پیش بینی پذیری توانمندسازی روانشناختی کارکنان از طریق ابعاد مهارتها و صلاحیتهای بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پیش بینی پذیری توانمندسازی روانشناختی کارکنان از طریق ابعاد مهارتها و صلاحیتهای بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پیش بینی پذیری توانمندسازی روانشناختی کارکنان از طریق ابعاد مهارتها و صلاحیتهای بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پیش بینی پذیری توانمندسازی روانشناختی کارکنان از طریق ابعاد مهارتها و صلاحیتهای بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

در پژوهش حاضر با هدف تعیین پیش بینی پذیری توانمندسازی روانشناختی کارکنان از طریق ابعاد مهارت ها وصلاحیت های به کارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات ، اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری شهر اصفهان در سال ۹۳ به روش توصیفی از نوع همبستگی انجام شد. جامعه آماری این پژوهش را کلیه کارکنان دارای مدرک فوق دیپلم و بالاتر در سال ۹۳ به تعداد ۱۶۵ نفر تشکیل دادند که از این تعداد به روش نمونه گیری تصادفیطبقه ای متناسب با حجم و با استفاده از فرمول حجم نمونه کوکران تعداد۱۰۳ نفر برای شرکت در پژوهش حاضرانتخاب گردیدند. ابزار مورد استفاده، دو پرسشنامه ۴۳ سوالی محقق ساخته مهارتها و صلاحیت های به کارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات و پرسشنامه استاندارد توانمندسازی روانشناختی اسپریتزر )۱۹۹۶ ( بوده است که روایی محتوایی وصوری پرسشنامه محقق ساخته توسط استاد راهنما و چند نفر از صاحبنظران موضوعی و پاسخگویان تأیید شد و پایایی آنها نیز با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ برای پرسشنامه مهارت ها و صلاحیت های بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات معادل ۰/۸۵ و برای پرسشنامه توانمندسازی روانشناختی کارکنان معادل ۰/۸۱ محاسبه گردید. نتایج پژوهش نشان داد که بین مهارت ها و صلاحیت های به کارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات و توانمندسازی روانشناختی نشان داد که بین مهارت ها و صلاحیت های به کارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات و توانمندسازی روانشناختی کارکنان (p<0/01، r=0/269) رابطه معناداری وجود داشت. همچنین نتایج حاصل از تحلیل رگرسیون گام به گام نیز نشان داد در گام اول بعد صلاحیت های شناختی توان پیش بینی توانمندسازی روانشناختی کارکنان را دارا بوده است. نتایج حاصل از تفاوت نظرات پاسخگویان در هر دو بعد نشان داد در هیچ یک از ابعاد برحسب عوامل دموگرافیک تفاوت معناداری وجود ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.