تحقیق SIMM (تک در خط ماژول حافظه)-SIMM Single Inline Memory ModuleSIMM


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق SIMM (تک در خط ماژول حافظه)-SIMM Single Inline Memory ModuleSIMM دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق SIMM (تک در خط ماژول حافظه)-SIMM Single Inline Memory ModuleSIMM  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق SIMM (تک در خط ماژول حافظه)-SIMM Single Inline Memory ModuleSIMM،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق SIMM (تک در خط ماژول حافظه)-SIMM Single Inline Memory ModuleSIMM :

اولین نوع هشت بیتی بود که به صورت کارت های کوچک ۱ , ۲ ,۴ MB رم بودند که توسط ۳۰ پین به مادربرد متصل میشوند چون این مدل ها هشت بیتی بودند برای یک جفت ار این دسته رم به یک پردازشگر ۱۶ بیتی نیازدارند بنابراین به فضای لازمه برای این مدولها bank میگویند .بعد از تولید شدن پردازشگر های ۴۸۶ نیاز برای افزایش رم احساس میشد که مدلهای ۳۲ بیتی تولید شدند . مادربرد ۴۸۶ جای چهار سوکت SIMM را داشت برروی مادربرد های از نوع پنتیوم وضعیت در حالت ۶۴ بیتی بود بنابراین SIMM های ۳۲ بیتی بطورت جفت نصب میشدند که مادربرد استاندارد با داشتن چهار جای سوکت ویژه SIMM دارای دو بانک بود . بنابراین همانطور که قبلا هم گفتم هیچ وقت در مادربرد های پنتیوم از دو نوع رم با سرعت متفاوت در یک بانک استفاده نکنید . اما میتوانید مثلا بانک اول را با دو تا رم ۱۶ مگابایتی پر کنید و بانک دوم را با دو رم ۳۲ مگابایتی پرکنید .
DIMM Dual Inline Memory Module
آخرین مدل رم که بیشتر در بازار مد شده است این نوع میباشد که SDRAM ها با ۶۴ بیت پهنا این قابلیت را دارند که دارای ۱۶۸ پین برای اتصال هستند که در اندازه های ۸,۱۶, ۳۲, ۶۴, ۱۲۸, ۲۵۶, ۵۱۲ هستند که دارای سرعت ۶ , ۸, ۱۰, ۱۲ ns هستند که عموما سوکت های انها برروی مادربرد به صورت دو تایی یا چهارتایی دیده میشوند . یکی از مزیتهای SDRAM نسبت به قبلی ها بالطبع افزایش سرعت بود . که باعث افزایش باس سیستم نیز میشود مثلا با یک EDO-RAM شصت نانو ثانیه ای میتوانید ماکسیموم ۷۵ MHz باس داشته باشید در حالیکه SDRAM میتواند تا ۱۳۳ MHZ هم باس داشته باشد و همینطور SDRAM به صورت همزمان Synchronous با باس سیستم مطابق میشود که سبب افزایش سرعت میشود . PC133 دارای سرعت ۱۳۳ mhz اخرین ورژن SDRAM میباشد که توسط شرکت های مختلفی ساخته شد . از وقتی در دهه گذشته سرعت CPU ها به ۲۰۰ برابر افزایش یافت سرعت رم ها تنها ۲۰ برابر شد بنابراین باید نوع گونه ای از رم ساخته میشد تا از سی پی یو عقب نماند اما کدام یک بهترین انتخاب بود ؟ خیلی از تولید کنندگان به سمت DDR رفتند جز اینتل که مسیر خود را به سمت RD RAM پیش برد به این رم Ram Bus یا RDRAM یا همان Rambus Direct RAM میگویند گرچه این نوع رم زیاد راه به جایی نبرد اما هم اکنون در Sony playstation 2 یا Nintendo 64 از این نوع رم استفاده میشود در پلی استیشن از نوع ۳۲ مگابایتی با پهنای باند ۳.۲ گیگا هرتز استفاده میشود . گرچه RDRAM هم ظاهرا از نوع DRAM گرفته شده است اما از آرشیتکت خاص هوشمند و کاملتری نسبت به دیگر رقبای خود استفاده میگرد . و دسترسی به رم خیلی بهتر بود و باعث میشد که CPU به راحتی به کار خودش ادامه دهد . و دیتاها درسرعت کلاک فراوانی خوانده میشدند . یک مقایسه بین یکی از این انواع میتواند از قدرت rambus بگوید که مثلا SDRAM با ۶۴ بیت در ۱۰۰ mhz بود حال انکه RDRAM در ۱۶ بیت در ۸۰۰ مگاهرتز عمل میکرد . به هر حال میتوان گفت که علاوه بر ویژگیهای بالایی که گفتم ویژگیهای دیگری نیز ار لحاظ میزان ولتاژ دارد اما انچه سبب شکست این نوع شد قیمت گران آن بود . و البته جز این چیز دیگری نمیتوانست باشد چون وقتی قرار بر ان شد که از چیپست i815 به جای i820 استفاده شود Rambus باید به صورت Dual قرار میگرفت حال انکه DDR خود هم به صورت dual بود . بنابراین قیمت گران دو برابر میشد و اصلا مقرون به صرفه نبود ! در پایان مبحث رم کمی هم از رم محبوب DDR بگوییم که در سال ۲۰۰۱ تولید شد . که مخفف Double Data Rate که تکنولوژی ان همانطور که از نامش پیداست به این صورت است که از هر دو طرف سیگنال برای تبادل اطلاعات استفاده میکند . بنابراین کارایی دو برابر میشود . مثلا با این تکنولوژی یک SDRAM 133 mhz به راحتی به یک DDR 266 mhz تبدیل میشود . اما تفاوتی که باعث میشود سوکت این دو نوع رم تفادوت داشته باشد ۱۶ پین اضافیه رم DDR میباشد . البته نوع دیگری از رم هم در سال ۲۰۰۳ تولید شد که به نام DDR II یاد میشود . به هر حال هنوز اینتل در صدد پیدا کردن راهی برای روانه کردن RDRAM به بازار است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.