شناسایی واولویت بندی عوامل تعیین کننده در اجرای موفقیت آمیز مهندسی مجدد فرآیندها در برنامه ریزی استراتژیک سازمان (موردمطالعه: سازمان تامین اجتماعی استان گیلان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی واولویت بندی عوامل تعیین کننده در اجرای موفقیت آمیز مهندسی مجدد فرآیندها در برنامه ریزی استراتژیک سازمان (موردمطالعه: سازمان تامین اجتماعی استان گیلان) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی واولویت بندی عوامل تعیین کننده در اجرای موفقیت آمیز مهندسی مجدد فرآیندها در برنامه ریزی استراتژیک سازمان (موردمطالعه: سازمان تامین اجتماعی استان گیلان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی واولویت بندی عوامل تعیین کننده در اجرای موفقیت آمیز مهندسی مجدد فرآیندها در برنامه ریزی استراتژیک سازمان (موردمطالعه: سازمان تامین اجتماعی استان گیلان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی واولویت بندی عوامل تعیین کننده در اجرای موفقیت آمیز مهندسی مجدد فرآیندها در برنامه ریزی استراتژیک سازمان (موردمطالعه: سازمان تامین اجتماعی استان گیلان) :

تعداد صفحات :۲۶

چکیده مقاله:

نیاز به تغییرات بنیادی، یک نیاز ضروری برای بسیاری از سازمانهایی است که دچار روزمرگی شده و سالهای متعدد بدون پیشرفتچشمگیری در عرصه رقابت در حال فعالیت میباشند. در این بین، مهندسی مجدد نگاه و رویکردی نوین در مدیریت است که از دهه۹۰ میلادی تاکنون متحول کننده سازمانهای مختلفی در کشورهای صنعتی بوده است. از این رو، در تحقیق حاضر به شناسایی و رتبهبندی عوامل موثر در اجرای موفقیت آمیز مهندسی مجدد فرآیندها در سازمان تامین اجتماعی استان گیلان پرداخته شد. تحقیق حاضریک تحقیق کاربردی از نوع توصیفی میباشد. با مطالعه و بررسی ادبیات پیشین عوامل موثر در اجرای موفقیت آمیز مهندسی مجددفرآیندهای کسب و کار در قالب چهار عامل شامل: آمادگی برای تغییر، توجه به مشاوران و اطلاعات، بهره وری استراتژیک، وزیرساخت IT و ۳۹ شاخص تقسیم بندی شدند. در تحقیق حاضر به منظور جمع آوری دادهها از پرسشنامه مقایسات زوجی استفادهگردید بطوریکه ۱۲ نفر از مدیران و خبرگان سازمان تامین اجتماعی استان گیلان به سوالات طراحی شده پاسخ دادند. نتایج تحلیلداده ها به روش تحلیل سلسله مراتبی نشان دادند که عامل آمادگی برای تغییر با ضریب ۰.۲۹۶ دارای بیشترین ضریب اهمیت و پس ازآن عوامل بهرهوری استراتژیک، توجه به مشاوران و اطلاعات و زیرساخت IT به ترتیب دارای ضرایب اهمیت بعدی می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.