تهیه و شناسایی نانو ذره اکسیدی مس – منگنز با خواص ضد باکتری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تهیه و شناسایی نانو ذره اکسیدی مس – منگنز با خواص ضد باکتری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تهیه و شناسایی نانو ذره اکسیدی مس – منگنز با خواص ضد باکتری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تهیه و شناسایی نانو ذره اکسیدی مس – منگنز با خواص ضد باکتری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تهیه و شناسایی نانو ذره اکسیدی مس – منگنز با خواص ضد باکتری :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در این مقاله نانو ذره اکسیدی مس – منگنز توسط روش تخریب حرارتی کمپلکس معدنی [Mn(phen)2(H2O) (-NCS)Cu (NCS)4(-NCS)Mn (phen)2(H2O)]که در آن phen=1,10-Phenanthrolin می باشد، تهیه شد. بلور کمپلکس در کوره با دمای ۹۵۰ درجه سلسیوس به مدت پنج ساعت قرار گرفت و به نانو ذره اکسیدی CuMn2O4 تبدیل شد. ساختار نانو ذرات بدست آمده از روش کمپلکسومتری به وسیله پراش پرتو ایکس (XRD)، میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) و طیف سنجی تفرق انرژی (EDX) مورد مطالعه قرار گرفت. تصاویر SEM نشان داد که ذرات به دست آمده مورفولوژی تقریبا یکسان وکروی شکل بااندازه ذرات کمتر از nm 100 دارند.خاصیت ضد باکتری نانو ذره تهیه شده بر روی ۴باکتریPseudomonas aeruginosa وPseudomonas aeruginosa و Enterococcus faecalisو Staphylococcus aureus آزمایش شد و نتایج قابل توجهی مشاهده شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.