مطالعه اثر ترکیبات فنلی حاصل از عصاره متانولی علف هرز Alisma plantago aquatic بر صفات فیزیولوژیکی و ثانویه فنلکل برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثر ترکیبات فنلی حاصل از عصاره متانولی علف هرز Alisma plantago aquatic بر صفات فیزیولوژیکی و ثانویه فنلکل برنج دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثر ترکیبات فنلی حاصل از عصاره متانولی علف هرز Alisma plantago aquatic بر صفات فیزیولوژیکی و ثانویه فنلکل برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثر ترکیبات فنلی حاصل از عصاره متانولی علف هرز Alisma plantago aquatic بر صفات فیزیولوژیکی و ثانویه فنلکل برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثر ترکیبات فنلی حاصل از عصاره متانولی علف هرز Alisma plantago aquatic بر صفات فیزیولوژیکی و ثانویه فنلکل برنج :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

امروزه کنترل علفهایهرز جهت دستیابی به مدیریت کارآمد جزء اهداف کشاورزی نوین است. وابستگی به علفکشهای شیمیایی منجر بهآلودگی منابع آبهای سطحی و تحت الارض شده است. متابولیتهای ثانویه ترکیبات فرعی حاصل از متابولیتهای اولیه میباشند. متابولیتهای ثانوی دارای عملکردهای اکولوژیکی مهم در گیاهان هستند. هدف از تحقیق حاضر ارزیابی پتانسیل آللوپاتیکی غلظتهای مختلف ۰و۰/۰۲۴و۰/۰۴۸و۰/۰۷۶و۰/۱ میلی مولار ترکیبات فنلی حاصل از عصاره متانولی علفهرز Alisma plantago aquatic بر صفات فیزیولوژیکی و ثانویه فنلکل برنج بود برای استخراج ترکیبات فنلی از روش عصارهگیری گرم استفاده شد. در این مطالعه غلظتهای مختلف ترکیبات فنلی حاصل از عصاره متانولی علفهرز Alisma plantago aquatic بر صفات فیزیولوژیکی میزان کلروفیل a، میزان کلروفیل b ، میزان کلروفیلکل، میزان پروتئین و درصد رطوبت نسبیبرگ و صفت بیوشیمیایی فنلکل در سطح یک درصد معنیدار بود. غلظتهای فنلی حاصل از عصاره متانولی این علفهرز، تاثیر معنیداری بر صفتمیزان نشاسته نداشت. میزان صفات فیزیولوژیکی مورد بررسی و بیوشیمیایی فنل کل با افزایش ترکیبات فنلی حاصل از عصاره متانولی افزایش نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.