مطالعه اثر ترکیبات فنلی حاصل از عصاره علف هرز سوروف (Echinochlea crus-galli L.) بر جوانهزنی و رفتارهای سیتوژنتیک برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثر ترکیبات فنلی حاصل از عصاره علف هرز سوروف (Echinochlea crus-galli L.) بر جوانهزنی و رفتارهای سیتوژنتیک برنج دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثر ترکیبات فنلی حاصل از عصاره علف هرز سوروف (Echinochlea crus-galli L.) بر جوانهزنی و رفتارهای سیتوژنتیک برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثر ترکیبات فنلی حاصل از عصاره علف هرز سوروف (Echinochlea crus-galli L.) بر جوانهزنی و رفتارهای سیتوژنتیک برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثر ترکیبات فنلی حاصل از عصاره علف هرز سوروف (Echinochlea crus-galli L.) بر جوانهزنی و رفتارهای سیتوژنتیک برنج :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

پتانسیل آللوپاتیکی ترکیبات فنولی حاصل از عصارههای متانولی علف هرز سوروف (E. cruss- galli L.) بر روی گیاه برنج مطالعهشد. ترکیبات فنلی سوروف در غلظتهای ۰و ۰/۰۲۴و ۰/۰۴۸ و۰/۰۷۶و۰/۱ میلیمولار جهت تعیین اثر آن بر روی جوانهزنی بذر، تقسیم سلولهای مریستمی ریشهچه مطالعه شد. افزایش غلظت عصاره از جوانهطنی دانه ممانعت میکند به طوریکه در غلظت های۰/۱و۰/۰۷۶ میلیمولار جوانهزنی بذر مشاهده نشد. دادهها و تصاویر تهیه شده نشان داد با افزایش غلظت عصاره درصد تقسیم سلولی و درصد بینظمیهای کروموزومی افزایش مییابد. پایینترین شاخص میتوزی مربوط به دو غلظت ماکزیمم است که در آن تقسیم سلولی و در نهایت جوانهزنی صورت نمی-گیرد. مجموع نتایج نشان میدهد افزایش غلظت ترکیبات فنولی موجود در عصاره علف هرز سوروف در کاهش شاخص تقسیم میتوز، و به تبع آن افزایش ناهنجاریهای کروموزومی در حین تقسیم موثر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.