تعیین عوامل موثر بر عملکرد سیب زمینی با ایجاد تنوع ژنتیکی و ارزیابی کلون های حاصل از بذر حقیقی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین عوامل موثر بر عملکرد سیب زمینی با ایجاد تنوع ژنتیکی و ارزیابی کلون های حاصل از بذر حقیقی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین عوامل موثر بر عملکرد سیب زمینی با ایجاد تنوع ژنتیکی و ارزیابی کلون های حاصل از بذر حقیقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین عوامل موثر بر عملکرد سیب زمینی با ایجاد تنوع ژنتیکی و ارزیابی کلون های حاصل از بذر حقیقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین عوامل موثر بر عملکرد سیب زمینی با ایجاد تنوع ژنتیکی و ارزیابی کلون های حاصل از بذر حقیقی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

با هدف ایجاد تنوع ژنتیکی نسبت به تلاقی ده رقم اصلاح شده )مارفونا، گرانور، ساتینا، آگریا، اسپریت، کایزر، آئور، آلمرا، بانبا و میلوا( در گلخانه اقدام شد و از حدود ۱۰۰ تلاقی انجام شده فق دو رگ بین ارقام کایزر و آگریا به تعداد سه بوته و هر کدام یک سته، تولید نمودند. حدود ۱۰۰ بذراستخراج شده در سال دوم برای تولید نشاء و در نتیجه کلون ها در دو جعبه در گلخانه کشت شدند و پس از رشد و رسیدن ارتفاع به ۵ الی ۱۰سانتی متری ، ۱۰۰ نشاء به گلدان منتقل گردید و در نهایت ۶۰ نشاء زنده ماندند و ۶۰ کلون بر اساس طرحجیم شده مورد ارزیابی قرار گرفت. بلوک روی کلون ها اثر نداشت پس لازم نشد صفات مورد مطالعه کلون ها در بلوک های متفاوت تصحیح شوند. ضریب تغییرات برای صفات مختلف از۳/۴۸ درصد تا ۳۰/۱۸ درنوسان بود کمترین میزان عملکرد را کلونهای ۴و۵۲و۵۹ و بیشترین عملکرد را کلونهای ۱۲و۲۵و۵۶ به خود اختصاص دادند کلونهای اخیر به ترتیب دارای عملکرد تک بوته ۸۶۰و۶۵۶/۴گرم دربوته بودندو اختلاف معنی داری باعملکرد تک بوته پرمحصول ترین رقم شاهد یعنی مارفونا و اگریا به ترتیب باعملکرد ۳۴۳/۳۳و۳۶۶/۶۷ گرم دربوته داشتند نتایج حاصل ازتجزیه علیت نشان داد که وزن غده بیشترین اثر را روی عملکرد داشته است همچنین تجزیه به عاملها نشان داد که برای تولید سیب زمینی باعملکرد بالا بایدگیاهانی باتعداد ووزن غده دربوته بیشتر و ارتفاع و قطرساقه اصلی بیشتری انتخاب گردیدند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.