تأثیر پوشش نانوذره اکسیدروی بر ماندگاری میوه نارنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر پوشش نانوذره اکسیدروی بر ماندگاری میوه نارنگی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر پوشش نانوذره اکسیدروی بر ماندگاری میوه نارنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر پوشش نانوذره اکسیدروی بر ماندگاری میوه نارنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر پوشش نانوذره اکسیدروی بر ماندگاری میوه نارنگی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

کاهش ضایعات مواد غذایی از رویکردهای مهم تأمین نیازهای مواد غذایی در جهان به شمار میآید. بر اساس کارشناسی انجام شده، ضایعات مرکبات در کشور معادل ۳۰ درصد میزان تولید است. ظهور فناوری نانو در صنعتموادغذایی، راه حلهایی کابردی در ارتباط با افزایش طول عمر ماندگاری مواد غذایی پیش روی بشر قرار داده است. در حقیقت آنچه سبب ظهور این فناوری شده است، نسبت باری سطح به حجم در ذرات با ابعاد نانومتر است. بر همیناساس در این بررسی اثر نوعی پوشش تهیه شده از نانو ذرات اکسیدروی بر ماندگاری و انبارمانی نارنگی محلی به عنوان یک محصول حساس به فساد از خانواده مرکبات مورد مطالعه قرار گرفت و در این مطالعه با استفاده از ی نمونه شاهدبدون پوشش اثر تیماردهی با پوشش نانو رات کهیدروی ) ۱% ( بررسی شد.ازمونهای اصلی در این تحقیق افت وزن نارنگی و تغییرات پی اچ میباشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.