بررسی رابطه بین فرآیند دانش آفرینی و سازماندهی با ظرفیت تفکر استراتژیک مطالعه موردی: اداره کل آموزش و پرورش خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رابطه بین فرآیند دانش آفرینی و سازماندهی با ظرفیت تفکر استراتژیک مطالعه موردی: اداره کل آموزش و پرورش خوزستان دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه بین فرآیند دانش آفرینی و سازماندهی با ظرفیت تفکر استراتژیک مطالعه موردی: اداره کل آموزش و پرورش خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه بین فرآیند دانش آفرینی و سازماندهی با ظرفیت تفکر استراتژیک مطالعه موردی: اداره کل آموزش و پرورش خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطه بین فرآیند دانش آفرینی و سازماندهی با ظرفیت تفکر استراتژیک مطالعه موردی: اداره کل آموزش و پرورش خوزستان :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

آنچه که در هر سازمانی از اهمیت بالایی برخوردار است به کار گیری و بهره وری از دانش به عنوان اصلی ترین سرمایه هر سازمانی است که مبحثی تحت عنوان مدیریت دانش را پیش روی ما می گذارد. مدیریت دانش با روش استاندارد در اداره یک سازمان متناسب خواهد بود. با اطمینان می توان گفت که پایه و اساس مدیریت دانش در یک دوره کوتاه مدب به بهره برداری بهینه از اطلاعاب قابل دسترس و منابع موجود در یک سازمان منجر خواهد شد. در دوره های بلندمدت نیز می تواند پایه جدیدی جهت پیشرفت و توسعه در منافع تجاری باشد و مهارب ها را برای آینده مطمئن تقویت کند .اداره کل آموزش و پرورش خوزستان، با بهره گیری از دانش، تخصص و تجربه طیف گسترده ای از متخصصان رشته های مختلف، مشغول به انجام فعالیت های متعددی با موضوعاب بسیار متنوع در ارتباط با آموزش و پرورش کشور می باشند . در تحلیل توصیفی داده ها، آماره های توصیفی و نمودارهای مناسب آن ها ارائه شده و در بخش تحلیل استنباطی، آزمون های مناسب جهت تا یید یا رد فرضیات تحقیق مورد بررسی قرار گرفته است. لازم به ذکر است که تحلیل ها با استفاده از نرم افزار SPSS انجام شده است . با مقایسه سطح معناداری بدست امده با ضریب خطای ۰.۰۵ (کمتر از ۰.۰۵) می توان نتیجه گرفت بین دانش افر ینی سازماندهی همبستگی معناداری وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.