مروری بر روش های اندازه گیری و کاهش آکریل آمید در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر روش های اندازه گیری و کاهش آکریل آمید در مواد غذایی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر روش های اندازه گیری و کاهش آکریل آمید در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر روش های اندازه گیری و کاهش آکریل آمید در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر روش های اندازه گیری و کاهش آکریل آمید در مواد غذایی :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده مقاله:

افزایش روزافزون جمعیت جهان، کمبود مواد غذایی باعث گردیده است که مسائل مربوط به تامین مواد غذایی سالم و بهداشتی به میزان کافی برای تمام جامعه به عنوان مبحث امنیت غذایی در راس کلیه امور قرار گیرد، از طرفی با افزایش جمعیتشهرنشینان و کاهش جمعیت روستاها تغییرات اساسی در نحوه ی فرآوری و مصرف غذایی حاصل شده است که متعاقب این مخاطرات حاصل از مواد غذایی نیز دچار تغییر شدهاند. یکپارچگی و ادغام صنعتهای غذا و کشاورزی و جهانی سازی تجارت غذا، نیز الگوهای تهیه و توزیع غذا را تغییر داده است. مخاطرات جدیدی مانند باقیمانده داروهای دامپزشکی، سموم دفع آفاتنباتی و مواد شیمیایی دیگر مانند فلات سنگین و عوامل آلوده کننده به این مخاطرات اضافه شدهاند که اهمیت آن ها کمتر از عوامل خطرناک بیولوژیک نمیباشد. یکی از این سموم که براثر فرایند تهیه مواد غذایی ایجاد میشود آکریل آمید میباشد . آکریلامید ترکیبی سرطان زا است که از سال ۲۰۰۲ مورد توجه محققین صنایع غذایی دنیا قرار گرفته است. از آن زمان روشهاییبرای کاهش و اندازهگیری آکریل امید در مواد غذایی پیشنهاد شده است. هدف از این مقاله مروری بر روش های نوین اندازه گیری و کاهش آکریل آمید در مواد غذایی می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.