بررسی ویژگی های میکروبی آردگندم در کارخانجات آرد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی ویژگی های میکروبی آردگندم در کارخانجات آرد دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی ویژگی های میکروبی آردگندم در کارخانجات آرد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی های میکروبی آردگندم در کارخانجات آرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی ویژگی های میکروبی آردگندم در کارخانجات آرد :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
پژوهش حاضرویژگیهای میکروبی اردنول درسالهای ۹۴تا۹۳ دراستان گلستان مورد بررسی قرارگرفته است دراین تحقیق ۶۰نمونه اردنول تولید شده از۳کارخانه درگنبد کاووس بطور تصادفی درشرایط مناسب و کاملا بهداشتی جمع اوری درکیسه های پلاستیکی نگهداری و به ازمایشگاه شرکت آرد مشتری منتقل و مورد ازمون قرارگرفت ویژگی میکروبی آرد گندم نول شامل شمارش کلی میکروارگانیسم ها مطابق با روش استاندارد ملی ایران به شماره ۵۲۷۲ کپک به شماره ۱۰۸۹۹ -۳ اندازه گیری شده و با استاندارد ملی ایران ۲۳۹۳ مقایسه شدند تعدادمیکروارگانیسم ها درشمارش کلی و کپک و مخمرآرد گندم تولید شده درکارخانجات آرد منطقه گنبد درمحدوده قابل قبول استاندارد می باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.