کارایی منعقد کننده نوین پلیفریک سولفات (PFS) و پلی آلومینیوم کلراید (PAC) در تصفیه آب رودخانه کارون در تصفیه خانه اهواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارایی منعقد کننده نوین پلیفریک سولفات (PFS) و پلی آلومینیوم کلراید (PAC) در تصفیه آب رودخانه کارون در تصفیه خانه اهواز دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارایی منعقد کننده نوین پلیفریک سولفات (PFS) و پلی آلومینیوم کلراید (PAC) در تصفیه آب رودخانه کارون در تصفیه خانه اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارایی منعقد کننده نوین پلیفریک سولفات (PFS) و پلی آلومینیوم کلراید (PAC) در تصفیه آب رودخانه کارون در تصفیه خانه اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارایی منعقد کننده نوین پلیفریک سولفات (PFS) و پلی آلومینیوم کلراید (PAC) در تصفیه آب رودخانه کارون در تصفیه خانه اهواز :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

رود خانه کارون بزرگترین رودخانه کشور ایران بشمار می آید که از مهمترین منابع تامین آب شرب شهر اهواز محسوب می شود :فرایند انعقاد و لخته سازی در تصفیه آب بمنظور حذف جامدات معلق و کلوئیدی از جایگاه ویژه ای برخوردار است. هدف از این پژوهش بررسی و مقایسه کارایی منعقد کننده نوین پلی فریک سولفات (PFS) درمقایسه با پلی آلومینیوم کلراید (PAC) درحذف کدورت و کلیفرم در تصفیه آب اهواز می باشد. این تحقیق در مقیاس آزمایشگاهی و با استفاده از دستگاه جارتست در تصفیه خانه آب اهواز انجام شد.آزمایشات در محدوده کدورت ۳۵NTU در تصفیه خانه آب اهواز انجام گرفت.پارامترهای مورد بررسی شامل غلظت ماده منعقد کننده، pH، کدورت، کلیفرم کل، کلیفرم مدفوعی و باکتری های هتروتروف می باشد. بهینه ترین شرایط کارایی پلی آلومینیوم کلراید PH=8، سرعت اختلاط سریع معادل ۱۲۰rpm و دوز بهینه ۵ppm می باشد که در PH=8 راندمان حدف کدورت برابر با ۹۳/۱۴ و در دوز بهینه ۵ppm راندمان حذف کدورت برابر با ۹۳/۸۰ درصد می باشد. بهینه ترین شرایط کارایی پلی فریک سولفات PH=8، سرعت اختلاط سریع معادل ۱۲۰rpm و دوز بهینه ۸ppm می باشد که در PH=8 راندمان حدف کدورت برابر با ۹۴/۸۶ و در دوز بهینه ۸ppm راندمان حذف کدورت برابر با ۹۴/۸۶ درصد می باشد. درشرایط بهینه عملکرد منعقد کننده پلی آلومینیوم کلراید در دوز ۵ppm راندمان حذف باکتری های کلیفرم کل ، کلیفرم مدفوعی و باکتری های هتروتروفیک، به ترتیب برابر است با ۹۰/۱۲%، ۸۳/۷۰%، ۸۴/۰۸% درشرایط بهینه عملکرد منعقد کننده پلی فریک سولفات در دوز ۸ppm راندمان حذف باکتری های کلیفرم کل ،کلیفرم مدفوعی و باکتریهای هتروتروفیک به ترتیب برابر است با ۹۰/۴۸% ، ۸۴/۸۳% و ۸۴/۶۹% . در پایان بین دو گروه PFS و PAC از نظر راندمان حذف کدورت تفاوت جزئی وجود دارد که این تفاوت از نظر آماری معنی دار نیست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.