بررسی زمینه های توسعه امنیت اجتماعی با استفاده از مشارکت محلی )مطالعه موردی شهرک استقلال، واقع در منطقه ۱۲ شهر تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی زمینه های توسعه امنیت اجتماعی با استفاده از مشارکت محلی )مطالعه موردی شهرک استقلال، واقع در منطقه ۱۲ شهر تهران دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی زمینه های توسعه امنیت اجتماعی با استفاده از مشارکت محلی )مطالعه موردی شهرک استقلال، واقع در منطقه ۱۲ شهر تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی زمینه های توسعه امنیت اجتماعی با استفاده از مشارکت محلی )مطالعه موردی شهرک استقلال، واقع در منطقه ۱۲ شهر تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی زمینه های توسعه امنیت اجتماعی با استفاده از مشارکت محلی )مطالعه موردی شهرک استقلال، واقع در منطقه ۱۲ شهر تهران :

تعداد صفحات :۲۶

چکیده مقاله:

در این پژوهش، عوامل عمده مرتبط با احساس ناامنی در ساکنان محله استقلال، میزان احساس امنیت و مشارکت تجزیه و تحلیل گشته و بر این مبنا، راهکارها و پیشنهادهایی کاربردی برای ارتقاء احساس امنیت اجتماعی شهروندان در محل سکونت آنانارائه شده است، چرا که برخی از آمارهایی که اخیراً به صورت رسمی و غیر رسمی منتشر می شود و همچنین مطالعات انجام شده توسط پژوهشگران محله استقلال در سال های گذشته، حکایت از افزایش نرخ برخی آسیب های اجتماعی مرتبط با مقوله امنیت اجتماعی از جمله سرقت، پخش مواد مخدر، نزاع و … در شهرک استقلال دارد، بنابراین ضروری است که جهت ارتقای ضریب امنیتمحله راهکارهایی مشارکتی را ارائه داد. چارچوب نظری تحقیق بر اساس نظریات بوزان، مولار و گیدنز شکل گرفته است. پژوهش حاضر از نوع پیمایشی است. جامعه آماری را ۰۱۱ نفر افراد بیش از هجده سال ساکن محله تشکیل می دهد. برای گردآوری داده ها از پرسشنامه محقق ساخت )کرونباخ ۱.۰ (، مطالعه و مشاهده میدانی استفاده شده است و نهایتا اطلاعات به دستآمده با استفاده از نرم افزار آماری اس پی اس اس تجزیه و تحلیل شده اند. مجموعا داده ها حاکی از پایین بودن احساس امنیت اجتماعی در محله استقلال است. از دید پاسخگویان سرعت عمل پایین پلیس، وجود اماکن بی دفاع، روشنایی نامناسب و بیکاری به ترتیب بیشترین فراوانی را در بین عوامل مؤثر در کاهش امنیت به خود اختصاص داده اند و همچنین بین متغیر های زمینه ایوضعیت تأهل و میزان تحصیلات با متغیر احساس امنیت ارتباط معناداری وجود دارد و بین احساس امنیت و آمادگی برای مشارکت رابطه ای مشاهده نشد. از جمله مهم ترین نتایچ حاصله از این پژوهش این است که تا مسئولین در سطوح فرامحلی نسبت به فرهنگ سازی شهروندان اقدام ننمایند و تا شهروند نداند که در تأمین امنیت خود باید نقش داشته باشد به هیچ وجه اصل مسئله مشارکت را درک نخواهد کرد. لذا باید مقوله نقش تأمین امنیت به شهروندان تفهیم و در بطن جامعه نهادینه گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.