تحقیق سوپر کامپیوتر ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق سوپر کامپیوتر ها دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق سوپر کامپیوتر ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق سوپر کامپیوتر ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق سوپر کامپیوتر ها :

ساخت بزرگترین ابر رایانه در انگلستان
ابر رایانه جدید پیچیده‌‏ترین محاسبات را ظرف چند ثانیه انجام خواهد داد.
به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران ،‌ از ایلنا, دانشگاه سوان سی انگلستان در صدد است با همکاری غول الکترونیکی IBM بزرگترین و پرقدرت‌‏ترین ابر رایانه جهان را تولید کند.
مسوولین این دانشگاه می‌‏گویند: با اجرای طرح مذکور سوان سی به یک مرکز تحقیقات علمی برتر مبدل خواهد شد.

این ابر رایانه که به اندازه یک زمین تنیس فضا اشغال می‌‏کند در محل دانشگاه مذکور ساخته خواهد شد.
کارشناسان پیش‌‏بینی می‌‏کنند این ابر رایانه، نسل جدید محاسبات پیچیده‌‏ای را که درحال حاضر با ابر رایانه‌‏های موجود ساعت‌‏ها و گاهاٌ روزها طول می‌‏کشد ظرف چند ثانیه انجام می‌‏دهد.

فن آوری هایی که برای ابر رایانه ها شکل گرفته اند عبارتند از:
• پردازش برداری
• خنک سازی به کمک مایع
• دسترسی به حافظه نا یکنواخت(NUMA)
• لوح های شیاری ( که اولین نمونه ی ان بعد ها RAID نام گرفت)
• سیستم فایل موازی
سیتم عامل :
سیستم عامل آنها، که اغلب نسخه ای از لینوکس است، با سیستم عامل های دیگر ماشین های کوچکتر تفاوتی ندارند.
برنامه نویسی:
کمپایلر های فرترن تک منظوره سریعتر از کمپایلر های زبان برنامه نویسی C و زبان برنامه نویسی++C کد تولید می کنند بنا بر این فرترن زبان انتخابی برنامه نویسی علمی و بنابر این زبان بیشتر برنامه هایی که در ابر رایانه ها پیاده می شود است.
ابر رایانه وسیله ای برای تبدیل مسایل محاسبه ای به مسایل ورودی و خروجی است.

تاریخچه:
ابر رایانه رایانه ای است که در زمان معرفی از نظر ظرفیت پردازش و به خصوص سرعت محاسبه ازدیگر ماشین ها قوی تر باشد. اولین ابر رایانه ها در دهه ی ۱۹۶۰به طور عمده در موسسه اطلاعات کنترل (CDC) توسط سیمور کری«Seymour Cray» طراحی شد. کری تا دهه ی ۱۹۷۰ زمانی که برای تاسیس شرکت خود پژوهشکده کری, از آن جدا شد آنرا هدایت می کرد.
کری بعدها با طرح های جدید خود بازار ابر رایانه را در دست گرفت و تا ۲۵ سال (۱۹۶۵ ۱۹۹۰) بی رقیب ماند. در دهه ی ۱۹۸۰به موازات تولید یک دهه قبل تر کامپیوتر کوچک هاشمار زیادی از رقیبان کوچکتر وارد بازار شدند اما بسیاری از آنها در رکود بازار ابر رایانه ها ی اواسط دهه ی ۱۹۹۰ ناپدید شدند. امروزه ابر رایانه ها طرح های یک بار تولید شونده هستند که توسط شرکت های سنتی مانند IBM و HP طراحی می شوند. این شرکت ها بسیاری از شرکت های دهه ی ۱۹۸۰ را برای استفاده از تجاربشان خریداری کردند، هر چند در طراحی ابر رایانه ها موسسه ی کری متخصص تر است .

معنای کلمه ی ابر رایانه تا حدی متغیر است , و ابر رایانه های امروزی فردا دیگر کاربردی نخواهند داشت، همانگونه که از کولاسوس (Colossus)،‌ (اولین رایانه ی الکترونیکی برنامه دار رقمی دنیا، که طی جنگ جهانی دوم رمز های آلمانی ها را می شکست) پیدا است.

کاربرد ها
ابر رایانه ها برای کارهایی که به محاسبات زیاد و دقیق نیازمند است به کار می رود از جمله: پیش بینی وضع هوا , تحقیقات آب و هوایی ( که شامل گرم شدن جهانی می شود)، نمونه سازی مولکولی (محاسبه ی ساختار ها و خصوصیات ترکیب های شیمیایی، درشت مولکول های زیستی، بسپار ها, و بلور ها، شبیه سازی های فیزیکی ( مانند شبیه سازی هوا پیما در تونل باد، شبیه سازی انفجار جنگ افزار های هسته ای و تحقیقات در مورد جوش هسته ای )، رمز گشایی و مانند آن. موسسه های نظامی و علمی از بزرگترین مشتری ها می باشند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.