بررسی اثرات اقتصاد مقاومتی بر محصولات ارگانیک و نهاده های عرضه شده در هشتمین جشنواره بین المللی تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات اقتصاد مقاومتی بر محصولات ارگانیک و نهاده های عرضه شده در هشتمین جشنواره بین المللی تهران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات اقتصاد مقاومتی بر محصولات ارگانیک و نهاده های عرضه شده در هشتمین جشنواره بین المللی تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات اقتصاد مقاومتی بر محصولات ارگانیک و نهاده های عرضه شده در هشتمین جشنواره بین المللی تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات اقتصاد مقاومتی بر محصولات ارگانیک و نهاده های عرضه شده در هشتمین جشنواره بین المللی تهران :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

کشاورزی ارگانیک یک سیستم تولیدی است که سلامت خاک، اکوسیستم و انسان را پایدار می سازد و بر فرآیند بوم شناسانه، تنوع زیستی و چرخه های سازگار با شرایط محلی تکیه دارد . از اصلی ترین خصوصیات کشاورزی ارگانیک، حفظحاصلخیزی خاک در طولانی مدت، خودکفانمودن خاک از نظر تأمین ازت، اعمال روشهای جامع مدیریتی و … است . یکی از رهیافتهای توسعه پایدار کشاورزی ایجاد نظام کشاورزی ارگانیک است . خصوصیات و ویژگیهای بالقوه و بالفعل کشاورزی ارگانیک با اصول و مبانی توسعه پایدار هماهنگی و سازش دارد . راهبردهای توسعه کشاورزی پایدار افزایش بهره وری، ایجادتنوع، افزایش برگشت پذیری و به حداقل رساندن مخاطرات است . توسعه و ترویج کشاورزی ارگانیک مستلزم اجرای سیاستها، اقدامات، گرایشها و جهت دهی سیاست های کشاورزی دولت به سمت اهداف زیست محیطی و اجتماعی در جهت تحقق اهداف عزم ملی و مدیریت جهادی است، زیرا از نظر سیاسی داشتن کشاورزی سالم، خودکفا و پایدار نوعی جهاد است، بنابراین تلاش در راستای ایجاد نظام ارگانیک در کشور به صورت نظام ملی امری ضروری است . یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی حمایت از تولید ملی است. در این تحقیق پس از بررسی ۱۱۷ غرفه در بوستان گفتگو ، سعی شده است کهبه شناخت و معرفی طرح توسعه کشاورزی زیستی و ارگانیک با محوریت اقتصاد مقاومتی پرداخته شود و جایگاه آن در توسعه پایدار مورد بحث قرار گیرد . نتایج حاصل از این پژوهش نشان می دهد که یکی از رهیافتهای توسعه پایدار کشاورزی، ایجاد کشاورزی ارگانیک است کشاورزی ارگانیک بر پایه استفاده از نهاده های ارگانیک طبیعی و درون مزرعهای چون کود دامی تازه، کمپوست، کود سبز، کنجاله و ضایعات فرآوری مواد غذایی پایدار است . در واقع کشاورزی ارگانیک نوعی کشاورزی است که در جهت منافع انسان است، کارایی بیشتری در استفاده از منابع دارد و با محیط در توازن است و از طریق مدیریت موثر موجب کاهش اثرات نامطلوب زیست محیطی ناشی از مصرف نهاده ها می شود . لذا این عوامل منجر به فرهنگ سازی مثبت در جهت اقتصاد مقاومتی در کشور می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.