تحقیق سوابق اصطلاحات ارضی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق سوابق اصطلاحات ارضی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق سوابق اصطلاحات ارضی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق سوابق اصطلاحات ارضی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق سوابق اصطلاحات ارضی :

انقلاب مشروطیت در ایران که یک انقلاب اجتماعی محسوب می گردد در بین سالهای ۱۲۸۳تا۱۲۸۸ به ثمر رسید.
نیاز به تغییرات بنیادی در ساخت اقتصادی و اجتماعی مملکت توسط انقلابیون احساس می شد ،اما آنها به تغییر در ساخت سیاسی مملکت علاقمند بودند ، نتیجتاً تغییرات در سایر شئونات زندگی اقتصادی و اجتماعی مردم (ساخت اجتماعی –اقتصادی )مورد توجه قرار نگرفت . یکی از جنبه ها که تا سالیان بعد از انقلاب هیچ تغییری در آن بوجود نیامد ،نظام زمینداری بود. دلایل عمده مبنی بر اینکه چرا انقلاب به تغییر در ساخت ارضی مملکت منتهی نشد بسیارند که اهم آن به شرح زیر خلاصه می شود:
الف) پاره ای از طبقات هیات حاکمه در آن وقت نظیر روسای ایل بختیاری و حاکمان بزرگ ، نظیر سپهدار اعظم ، خودشان در انقلاب مشرطیت مشارکت داشتند .
ب)انقلاب مشروطیت در ایران یک انقلاب شهری متشکل از طبقات متوسط و بازاریان و سایر قشرهای شهر نشین بود، دهقانان ایران در این جنبش شرکت نداشتند.
ج) روابط نزدیکی همیشه میان مالکان و بازرگانان در ایران وجود داشته است .
برای مثال تجار با خرید زراعی به مالک تبدیل می شدند . به علاوه هدف اصلی انقلاب مشروطیت برقراری عدالت و انهدام نظام ظلم و استبداد حکام محلی بود .در دوره
۱۳۰۴-۱۳۲۰ تغییرات مهمی در زمینه املاک دولتی و موقوفات صورت گرفت اما پایگاه اقتصادی –اجتماعی رعایا تغییر تغییر بنیادی پیدانکرد.
در دهه ۱۳۳۰ اقدامات جزئی در مورد اطلاحات ارضی صورت گرفت یکی از اقدامات تصمیم شاه سابق در موردتقسیم روستایی بودکه پدرش به زور از مردم گرفته بود .
بین سالهای ۱۳۳۲و۱۳۴۱ تلاش دیگری در جهت اصلاح نظام زمین داری صورت گرفت و آن محدودساختن میزان اراضی مالکان به ۴۰۰ هکتار در اراضی آبی و ۸۰۰ هکتار در اراضی دیم که در سال ۱۳۳۹ به تصویب رسید اما هرگز به مرحله عمل در نیامد . هنگامیکه در سال ۱۳۴۰ روی کار آمد روشن ساخت که اگر رژیم شاه می خواهند زنده بماند باید به پاره ای اصلاحات داخلی دست بزند در مورد ایران کندی به ویژه به شاه سابق اخطار کردکه بدون انجام اصلاحات داخلی احتمالی سقوط رژیم او حتمی است .
پاسخ شاه به فشار کندی در این مورد انقلاب سفید بودکه مهمترین ویژگی آن اصلاحات ارضی سال ۱۳۴۱ می باشد. لایحه اصلاحات ارضی سال ۱۳۳۹در سال ۱۳۴۰توسط کابینه امینی اصلاح گردید و بعداً توسط مجلس به تصویب رسید .
با توجه به تغییر دولت در مورد نظام زمینداری سه مرحله متفاوت در اجرای تقسیم اراضی و واگذاری زمین به دهقانان ایران قابل تشخیص است.

مرحله اول:
اصطلاحات ارضی هدفش بیشتر حل مساله از زمیندا ری از طریق تقسیم و واگذاری آن به روستاییان بود.
مرحله دوم:
بیشتر روی شکل اجاره داری تمرکز یافته بود. ادامه مرحله دوم اصلاحات ارضی نتایج مطلوب و مورد نظر را به دنبال نداشت .
مرحله سوم :
اصلاحات ارضی ظاهراً به منظور از میان بردن انواع مالیکیتهای خصوصی و حل مساله اجاره داری به مرحله اجرا در آمده است.
هدفهای اقتصادی ،اجتماعی ،اصلاحات ارضی
اما در زمینه داخلی ،هدفهای اصلاحات ارضی در زمینه عمده سیاسی ،اقتصادی و اجتماعی قابل ذکرند.
هدف سیاسی اصلاحات ارضی از همه مهمتر بود زیرا اولاًبه نظر می رسید که قابل ازجدای هر گونه اصلاحاتی لازم است که از قدرت سیاسی مالکان بزرگ در ایران کاسته شود .
ثانیاً اجرای اصلاحات ارضی سبب ایجاد یک پایگاه اجتماعی در میان روستاییان برای رژیم وقت میگردید. ثالثاً طبقه ای از زارعان مرفه به وجود می آمد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.