راهنمای تدوین اصل مقالات الگوی مصرف مواد غذایی کودکان پسر و دختر مقطع پیش دبستانی و مقایسه ی آنها با یکدیگر ( شهرستان ایلام )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 راهنمای تدوین اصل مقالات الگوی مصرف مواد غذایی کودکان پسر و دختر مقطع پیش دبستانی و مقایسه ی آنها با یکدیگر ( شهرستان ایلام ) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد راهنمای تدوین اصل مقالات الگوی مصرف مواد غذایی کودکان پسر و دختر مقطع پیش دبستانی و مقایسه ی آنها با یکدیگر ( شهرستان ایلام )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی راهنمای تدوین اصل مقالات الگوی مصرف مواد غذایی کودکان پسر و دختر مقطع پیش دبستانی و مقایسه ی آنها با یکدیگر ( شهرستان ایلام )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن راهنمای تدوین اصل مقالات الگوی مصرف مواد غذایی کودکان پسر و دختر مقطع پیش دبستانی و مقایسه ی آنها با یکدیگر ( شهرستان ایلام ) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

یکی از مهم ترین عوامل که بر شکل گیری و تداوم الگوهای مصرف و بویژه انتخاب مواد غذایی از سوی کودکان تأثیر دارد، عوامل محیطی و از میان عوامل محیطی، مکانهای آموزشی مانند مهد کودک و پیش دبستانی است که اولین محیط اجتماعی کودک بعد از محیط خانواده محسوب می شود. هدف از این تحقیق شناخت الگوپذیری مصرف مواد غذایی کودکان و عوامل مؤثر در انتخاب مواد غذایی و تعیین میزان مصرف گروه های غذایی مختلف در پیش دبستانی پسرانه و دخترانه ی شهر ایلام و مقایسه ی آنان می باشد. پژوهش حاضر از نظر ماهیت، کاربردی است و از لحاظ نوع برخورد با مسأله مورد بررسی و ورود به آن مطالعه ای میدانی است برای جمع آوری اطلاعات مورد نیاز ابزار پرسشنامه استفاده شد. جامعه آماری این مطالعه کلیه ی کودکان ۴ تا ۶ سال دختر و پسر پیش دبستانی و از روش نمونه گیری جدول مورگان استفاده شد که براساس آن تعداد (۲۸۰ نفر) که معرف جامعه آماری تشخیص داده شدند. تمامی داده ها از طریق نرم افزار آماری spss تجزیه و تحلیل شد. برای مقایسه ی بین دو گروه دختر و پسر از آزمون تی استفاده شد. نتایج نشان داد مصرف مواد غذایی با ارزش پاین به دفعات بیشتری در طی هفته استفاده شده در صورتی که مواد با ارزش غذایی بالا جایگاه کمتری دارد. همچنین الگوپذیری مصرف غذایی بیشتر تحت تأثیر مادر و سپس تبلیغات تلویزیون و گروه همسالان بوده است که از نظر آماری در سطح ۵ درصد با سایر گروه ها دارای اختلاف معناداری بوده است. همچنین اختلاف چشمگیر و معنی داری از نظر آماری بین دو گروه پسر و دختر فقط در چند مورد مانند مصرف گوشت و تخم مرغ در دختران بیشتر و مصرف ساندویچ ها و نوشیدنی ها در پسران بیشتر مشاهده شده است که از نظر آماری در سطح ۵ درصد معنی دار می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.