تحقیق میزان تأثیر مشاوره تحصیلی در انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی دانش آموزان نظام جدید آموزش متوسطه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق میزان تأثیر مشاوره تحصیلی در انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی دانش آموزان نظام جدید آموزش متوسطه دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق میزان تأثیر مشاوره تحصیلی در انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی دانش آموزان نظام جدید آموزش متوسطه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق میزان تأثیر مشاوره تحصیلی در انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی دانش آموزان نظام جدید آموزش متوسطه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق میزان تأثیر مشاوره تحصیلی در انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی دانش آموزان نظام جدید آموزش متوسطه :

قالَ عَلی عَلَیه السَّلامُ: مَنْ مَّلَکَ اسْتَأثَرَ وَ مَنِ آسْتَبَدَّ بِرَأیِهِ هَلکَ وَ مَن شاوَرَ الرِّجالَ شارَکَ ها فی عُقولِها.
حضرت علی (ع) (درباره مشورت) می فرماید:
هر که (به چیزی) دست یافت خودرأی می شود (به رأی و اندیشه دیگران بی اعتنا گردد) و هر که خودرأیی نمود (در کار مشورت نکرد) تباه گشت و هر که با مردان (باتجربه) شور نماید با خردهایشان شرکت می کند. (و هویداست که حکم چند عقل در هر کار از حکم یک عقل سودمند و شایسته تر است).
نهج البلاغه- فیض الاسلام
حکمت ۱۵۲
پیشگفتار
«مَنْ عَلَّمَنی حرفاً فقدْ صَیَّدَنی عَبْداً‌»
«علم و دانش با کثرت و تکرار تعلم و یادگیری به دست نمی آید، بلکه علم نوریست که خداوند بر حسب مشیت خویش در افرادی قرار می دهد که خواهان هدایت و راهنمایی آنهاست.» امام صادق (ع)

آری علم و دانش صرفاً انباشتن معلومات و اطلاعات در حافظه نمی باشد بلکه باید منشأ بصیرت و منش و ترس از خدا گردد.
…شاگرد و معلم از لابه لای بصیرت از رهگذر خودیابی به خدای خویش را هی یابد و نسبت به او احساس بصیرت و بینایی نمود و ترس و بیمی از او در دلشان راهی یابد. هدف این گروه رسیدن به نتایج دوباره عنوان تحقیق و بررسی مختصری از وضعیت مشاوره تحصیلی در دبیرستان هاست. به امید روزی که بتوانیم از این امکانات فراهم شده بهترین وجه در جهت هدایت دانش آموزان به سوی آینده درخشان استفاده کنیم. نظرات سازنده و مفید کلیه صاحب نظران را مد نظر قرار داده همه خود را مسئول قرار دهیم و هر کسی بتواند به نحوی دین خود را ادا نماید.خوشبختانه بعد از انتخاب موضوع تحقیق و پیشنهاد افراد گروه و کسب اجازه و اخذ رهنمودهای لازم فعالیت پرتلاش را انجام دادیم. امیدواریم مورد قبول دبیر محترمه خانم خصوصی قرار گیرد در اینجا لازم می دانیم از همه کسانی که به نوعی در شکل گیری این تحقیق نقش داشته اند صمیمانه تشکر کنیم. (دانش آموزان عزیز، مشاوران، مدیران محترم و …)
عنوان تحقیق
میزان تأثیر مشاوره تحصیلی در انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی دانش آموزان نظام جدید آموزش متوسطه. به عبارت دیگر؛
– آیا انتخاب رشته تحصیلی دانش آموزان نظام جدید آموزش متوسطه آگاهانه و با هدف بوده است؟
– آیا مشاوره تحصیلی با مشاور مدرسه در انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی مؤثر بوده است؟
– آیا مشاوره تحصیلی با والدین در انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی مؤثر بوده است؟
– انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی می تواند در موفقیت تحصیلی دانش آموزان مؤثر باشد؟
– آیا مشاوره تحصیلی برای دانش آموزان به عنوان یک نیاز محسوب می شود؟
– نگرش دانش آموزان به عنوان رکن اساسی نظام آموزشی نسبت به مشاهده چیست؟ و …
تاریخچه مختصری از موضوع تحقیق
با توجه به اینکه از مزایای طرح نظام جدید آموزش متوسطه آموزش و پرورش رسمی کشور توجه بیشتر به علاقه و استعداد دانش آموزان، ارتباط این آموزش و بازار کار کاهش نگرانی و بالاتکیفی در بین دانش آموزان متوسطه و … ذکر شده است و از طرفی در این نظام عنایت خاصی به راهنمایی و مشاوره گردیده است.
هدف ها
۱- بررسی مزیان تأثیر مشاوره تحصیلی در انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی در دانش آموزان نظام جدید آموزش متوطه
۲- بررسی میزان تأثیر مشاوره در کاهش نگرانی های دانش آموزان
۳- بررسی میزان تأثیر مشاوره در شناساندن استعدادها و توانایی فردی دانش آموزان
۴- بررسی میزان تأثیر مشاوره در شناساندن رشته های مختلف دانشگاهی و مشاغل مربوطه
۵- بررسی نیازهای مشاوره ای (عاطفی- خانوادگی و …) و تعیین اولویت
فرض ها
– دانش آموزان با توجه به استعدادها و توانایی های فردی، رشته تحصیلی خود را انتخاب کرده اند و پیشرفت تحصیلی خود موفق ترند.
– دانش آموزانی که با استعدادها و توانایی های فردی خود آشنا هستند علاقه مندی و رضایت بیشتری از ادامه تحصیل در رشته تحصیلی خود دارند.
– دانش آموزانی که علاقه مند به ادامه تحصیل در رشته خود هستند نسبت به رشته های تحصیلی دانشگاهی و مشاغل مربوط آینده آگاه ترند.
– دانش آموزانی که نسبت به رشته تحصیلی و زمینه شغلی آگاهی دارند و بهتر می توانند رشته تحصیلی و در نهایت شغلی مناسب انتخاب نمایند.
ابزار تحقیق
ابزار تحقیق پرسشنامه است که در دو قسمت الف و ب تهیه شده است. اطلاعات قسمت الف با روش درجه بندی کردن رفتار جمع آوری شده است. در هر قسمت فراوانی ها، درصدگیری، میانگین مربوط همراه با جداول و نمودار آورده شده است ضمناً متن پرسشنامه پیوست تحقیق می باشد.
گروه آزمودنی نمونه
دانش آموزان ترم آخر نظام جدید آموزش متوسطه که باید در خرداد ۱۳۸۴ فارغ التحصیل شوند برای رعایت روائی تحقیق همه آزمودنی ها از رشته علوم تجربی هستند. نمونه مورد نظر با روش نمونه گیری تصادفی ناحیه ی انتخاب سؤالات و از دبیرستان صیرفی و بادامچی که دارای نظام جدید آموزش متوسطه در سطح و رشته مورد نظر بودند، انتخاب شدند. ضمناً از هر دبیرستان یک کلاس به صورت کاملاً تصادفی به عنوان نمونه انتخاب شدند.

جامعه آماری
دانش آموزان ترم آخر نظام جدید آموزش متوسطه
اهمیت و ارزش تحقیق
فقدان نظام بررسی مشاوره و راهنمایی و مدرسه به طور کامل و با کیفیت پایین علایق و توانایی ها و کوشش های روزمره تحصیلی و کسب مهارت، فاصله ایجاد می کند و نقش و اثر عشق و رغبت را در پیشرفت و موفقیت از بین می برد چه بسا! ناکامی ها و شکست های نوجوانان در مرحله تحصیلی که از انتخاب آنان ناشی است، نتیجه انتخابات اتفاقی رشته تحصیلی و تخصص در بسیاری موارد، عرضه، کارشاناسان و متخصصانی است که در حد مطلوب متخصص و کارشناسانی نیستند و فقط عنوان ها را و توقع و انتظارشان از جامعه بیش از اعتبار سودبخش و ارزش کاری است که انجام می دهند.
عدم توجه به مسأله راهنمایی و راهی تحصیل و اشتغال نوجوانان دارای زیان های گوناگون است که آنها را به شرح زیر می توان دید:
۱- راهنمایی عقیلی لازمه ی توزیع متناسب نیروی انسانی است.
۲- شناسایی استعدادها لازمه ی جهت یابی تحصیلی است.
۳- علاقه موجب پیشرفت است.
۴- شناسایی استعدادها لازمه تشکیل گروه های متجانس درسی است.
محدودیت های تحقیق
۱- کمبود وقت جهت مطالعه و بررسی بیشتر برای محقق
۲- غیرممکن بودن زمان یکسان برای تکمیل پرسشنامه
۳- نابرابری تعداد نمونه ها (هر کلاس بین ۳۰ تا ۴۰ نفر است)

منابع مالی تحقیق
تحقیق به صورت گروهی و با هزینه گروهی انجام می شود. هزینه ایاب و ذهاب، فتوکپی و کاغذ و …در حدود ۵۰۰۰ ریال برآورد شده است. همچنین تایپ و فتوکپی در حدود هزینه شده است.
مدت زمان تحقیق
از مورخه ۱۲/۱۲/۸۳ لغایت ۳۰/۲/۸۴ کل زمان به کارگیری شده است.
کاربرد تحقیق
در این تحقیق می توان مشاوره در آموزش و پرورش به خصوص در ناحیه ۷ مورد تحقیق، مورد استفاده بوده واقع گردد.
به امید اینکه از امکانات موجود به بهترین نحو استفاده کرده و در خدمت به نظام تعلیم و تربیت اسلامی به کار گیریم با آرزوی توفیق برای دانش آموزان، مشاوران، برنامه ریزان و کلیه دست اندرکاران نظام تعلیم و تربیت اسلامی.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.