بررسی عوامل مؤثر بر ویژگی های بافتی فرآورده های اکسترود شده بر پایه غلات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل مؤثر بر ویژگی های بافتی فرآورده های اکسترود شده بر پایه غلات دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل مؤثر بر ویژگی های بافتی فرآورده های اکسترود شده بر پایه غلات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل مؤثر بر ویژگی های بافتی فرآورده های اکسترود شده بر پایه غلات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل مؤثر بر ویژگی های بافتی فرآورده های اکسترود شده بر پایه غلات :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

تکنولوژی اکستروژن به عنوان یک فرآیند با کارایی بالا در صنایع غذایی نقش و اهمیت ویژه ای دارد. در طیفرآیند اکستروژن مواد اولیه وارد مخلوط کن شده و بعد از حرارتدهی، در دمای بالا برش داده می شوند.فرآورده های حجیم (اسنک ها)، را میتوان از بیشتر غلات مانند گندم، جو، برنج و ذرت تولید کرد. شرایطمختلف فرآیند اکستروژن بر روی ویژگی های کیفی، فیزیکوشیمیایی، عملکردی و بافتی فرآورده اکسترودشده تأثیر می گذارد. بافت یک مشخصه حسی بسیار مهم است که میتواند در کیفیت محصول نقشی تعیین-کننده داشته باشد. در اسنک های تولید شده به روش اکستروژن، انبساط و حجیم شدن از ویژگی های مطلوب ومورد انتظار است، بنابراین بافت نقشی اساسی در پذیرش اسنک ها از جانب مصرف کننده دارد. مطالعه عواملمؤثر بر روی ویژگی های بافتی فرآورده های مختلف نشان داد عواملی نظیر رطوبت ماده غذایی، سرعتچرخش مارپیچ، سرعت ورود خوراک، درجه حرارت و افزودن ترکیبات مختلف به فرمولاسیون، بر رویبافت فرآورده تأثیر میگذارد. بطوریکه افزایش درجه حرارت و سرعت چرخش مارپیچ باعث افزایش تردی وبهبود بافت می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.